Hibrid

Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noul Toyota Camry este aici: sedanul hibrid de segment mediu dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 l/100 km

Toyota Camry a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar de anul viitor va ajunge și în showroom-urile europene. Noul sedan de segment mediu este un hibrid ce combină un motor pe benzină de 2.5 litri cu unul electric. Ansamblul dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 litri la 100 de kilometri.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea PSA: toate modelele noi de la Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau electrică din 2019

Începând din 2019, toate modelele noi ce vor fi dezvoltate de Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau 100% electrică, potrivit planului anunțat de PSA. Grupul francez susține că, în următorii doi ani, vor fi lansate 8 noi modele plug-in hybrid și 7 modele 100% electrice.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Subaru pregătește modele noi: un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică sunt așteptate până în 2025

Subaru pregătește lansarea a cel puțin 3 modele noi până în 2025, printre care un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică, potrivit unui plan al conducerii companiei.
Duminica, 13 Mai 2018 | Modele noi

Bentley cu încărcare la priză: noul model Continental Flying Spur este așteptat în 2019 cu aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera

Presa britanică anunță că noul model Bentley Continental Flying Spur va folosi aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Astfel, primul Flying Spur cu încărcare la priză ar urma să fie lansat în 2019, alături de un ansamblu ce oferă un total de 462 de cai putere.
Luni, 07 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a oprit comenzile pentru hibridul Golf GTE: “Timpul de livrare este foarte mare din cauza unei cereri fără precedent”

Volkswagen a anunțat că hibridul său Golf GTE nu mai poate fi comandat, pentru moment. Motivul? Nemții susțin că modelul are o cerere atât de mare, încât timpii de livrare au ajuns să fie foarte lungi, iar comenzile au fost oprite.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Următorul Bentley Continental GT va fi electric sau hibrid: “Clienții sunt tot mai preocupați de impactul mașinii lor asupra mediului”

Bentley a anunțat că următoarea generație a modelului Continental GT va avea propulsie electrică sau hibridă, deoarece clienții săi sunt tot mai interesați de sustenabilitatea achiziției lor și impactul mașinii asupra mediului înconjurător.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Consolidarea brandului: Polestar 1 va pleca într-un “turneu prin lume” înainte să apară în 2019

Coupe-ul hibrid Polestar 1 va fi trimis într-un turneu în jurul lumii pentru “consolidarea brandului”, începând cu Salonul Auto de la Geneva din luna martie și până la apariția pe piață în 2019.
Joi, 01 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva

Skoda a dezvăluit primele schițe oficiale cu prototipul Vision X, un SUV compact cu propulsie hibridă ce va fi prezentat în premieră, în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Atac la Prius și Ioniq: hibridul Honda Insight va fi resuscitat în 2018 într-o formă mult îmbunătățită

Honda va readuce numele Insight în propria gamă în 2018. Hibridul fără încărcare la priză va fi lansat în SUA și va fi unul dintre modelele care anunță "electrificarea" gamei mărcii japoneze până în 2030.
Luni, 01 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mai mare decât Stelvio: Alfa Romeo pregătește un SUV cu 7 locuri și propulsie hibridă

Oficialii Alfa Romeo au dezvăluit că lucrează la dezvoltarea unui nou SUV, mai mare decât Stelvio, care ar urma să beneficieze de propulsie hibridă.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Subaru WRX STI ar putea primi o versiune hibridă: japonezii vor “un model mai prietenos cu mediul”

Subaru ar putea lansa o versiune hibridă pentru următoarea generație WRX STI, întrucât compania își dorește “un model mai prietenos cu mediul”.
Sambata, 04 Noiembrie 2017 | Concepte

Viziune pentru viitor: Lamborghini va prezenta conceptul unui supercar hibrid

Lamborghini va prezenta săptămâna viitoare conceptul unui supercar hibrid, care a fost dezvoltat în parteneriat cu Massachusetts Institute of Technology.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Industrie

Volkswagen Polo deschide o nouă eră: subcompacta germană va avea propulsie hibridă în locul motoarelor diesel

Volkswagen va înlocui motoarele diesel de capacități mici cu hibrizi ușori fără încărcare la priză, ca urmare a normelor dure pentru emisii. Primul model care va beneficia de acest tratament va fi Volkswagen Polo în 2018.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Hyundai Ioniq se dezvăluie în primele fotografii oficiale: ceva mai bine decât rivalul Toyota Prius

Dacă Toyota Prius mizează pe un design care a suscitat întotdeauna controverse, noul rival construit de Hyundai pare ceva mai "prietenos" la nivel estetic. El este noul Hyundai Ioniq.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Modele noi

Ford lansează un SUV Plug-in Hybrid în ianuarie. Sau cel puțin asta înțelegem din primul teaser video al modelului

Salonul Auto de la Detroit va găzdui premiera mondială a unui model hibrid încărcabil la priză. DIn primul teaser video ne dăm seama că e vorba de un SUV, însă nimeni nu știe despre ce e vorba cu exactitate.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Modele noi

Hyundai rupe barierele: noul Hyundai Ioniq va fi primul model din lume care poate fi hibrid clasic, hibrid plug-in sau pur electric

Hyundai va sparge toate tiparele industriei în 2016, când va scoate pe piață noul Ioniq. Sedanul compact va putea fi comandat în oricare dintre cele trei arhitecturi principale de propulsie ecologică.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai accesibile maşini hibride şi electrice de pe piața românească

Publicul devine din ce în ce mai conştient de importanţa unui automobil cât mai prietenos cu mediul înconjurător. De aceea am decis să strângem în acelaşi loc cele mai accesibile modele hibrid şi electrice de pe piaţa românească.
Vineri, 13 Martie 2015 | Intern

Impozitul pentru maşini hibride a fost redus cu 95%

Guvernul a redus prin Ordonanţă de Urgenţă impozitul pentru vehiculele hibride cu 95%. Măsura are rolul de a stimula achiziţia de maşini ecologice.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi A6 Hybrid a fost scos din producţie pe fondul vânzărilor slabe

După trei ani şi doar 4.000 de unităţi vândute, Audi a decis să-l scoată din producţie pe A6 Hybrid, spun americanii de la Car&Driver.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru