Consolidarea brandului: Polestar 1 va pleca într-un “turneu prin lume” înainte să apară în 2019

de Petre Barac
Miercuri, 07.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Coupe-ul hibrid Polestar 1 va fi trimis într-un turneu în jurul lumii pentru “consolidarea brandului”, începând cu Salonul Auto de la Geneva din luna martie și până la apariția pe piață în 2019.

Polestar 1 este primul model de serie lansat sub brandul Polestar. Coupe-ul cu două uși are propulsie hibridă, 600 de cai putere și poate fi comandat din 2019 doar pe internet și pe baza unui abonament pe 2 sau 3 ani.

Polestar 1 beneficiază de un sistem de propulsie hibrid cu motor pe benzină de 2.0 cu 4 cilindri și 343 de cai putere pe puntea față și două motoare electrice de 218 cai putere pentru puntea spate. El poate parcurge 150 de kilometri în regim full-electric, mai mult decât orice alt hibrid de pe piață, conform companiei.

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a anunțat că cererile pentru Polestar 1 depășesc deja producția inițială planificată, iar primele unități vor fi livrate în Germania, Suedia, Norvegia, Olanda, SUA și China.

Oficialii companiei vor ca Polestar 1 să meargă într-un turneu prin lume care să ajute la “consolidarea brandului”, începând cu Salonul Auto de la Geneva din luna martie și până la apariția pe piață în 2019.

După 2020, Polestar pregătește lansarea lui Polestar 2, un sedan 100% electric, precum și a unui SUV denumit Polestar 3.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru