OFICIAL: Noul Chevrolet C8 Corvette E-Ray, cu sistem de propulsie hibrid, debutează în 17 ianuarie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 11.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul C8 Corvette E-Ray, adică echipat cu un sistem de propulsie hibrid. Totodată, a confirmat data lansării: 17 ianuarie 2023.

Odată cu debutul celei de-a opta generații, în 2020, Chevrolet Corvette a trecut, pentru prima oară în istoria sa, la o configurație cu motor central (montat în spatele șoferului). Acum, modelul american se mai pregătește de o premieră.

Nu mai este deloc o surpriză că Chevrolet pregătește o versiune electrificată pentru Corvette. Și nici că acest model va avea tracțiune integrală.

Marea noutate este, însă, că americanii confirmă acum data lansării și numele acestei versiuni. Așadar, prin intermediul unui teaser video aflăm că noul C8 Corvette E-Ray va debuta în 17 ianuarie 2023.

Din punct de vedere estetic, acesta va împrumuta elemente de la Z06 și Stingray.

Chevrolet nu a oferit informații despre sistemul de propulsie hibrid (care ar urma să dezvolte în jur de 650 CP), dar clipul de mai jos dezvăluie un nou mod de rulare: Stealth. Adică un mod care va permite o rulare pur electrică.

Așa cum spuneam, noul Chevrolet C8 Corvette E-Ray va debuta în 17 ianuarie 2023.

via Chevrolet

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    o vreau decapotabila! si sa fie din buton awd/rwd!
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru