Șeful Lamborghini confirmă: succesorul lui Huracan va avea motor hibrid plug-in

de Tiberiu Safta
Miercuri, 08.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că succesorul lui Huracan va avea un motor hibrid plug-in. Noul model urmează să fie lansat oficial la finele lui 2024.

Lamborghini Huracan, un model lansat în 2014, urmează să fie înlocuit în viitorul apropiat. După o lungă perioadă de zvonuri, speculații și informații oficiale, constructorul italian a confirmat oficial că succesorul noului model va fi prezentat la sfârșitul lui 2024.

Anunțul a fost făcut chiar de către Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, în cadrul unui eveniment pentru presa auto internațională. "La sfârșitul lui 2024 va veni pe piață un Huracan complet nou", a declarat acesta.

Totodată, șeful Lamborghini a mai confirmat că succesorul lui Huracan va avea un motor hibrid cu încărcare la priză. De altfel, începând din acest an, toate modelele Lamborghini noi vor avea astfel de propulsoare. Deocamdată, nu se știe exact ce motor va avea viitorul model, însă unele surse spun că este vorba despre un motor V8 twin-turbo.

Anul acesta, Lamborghini se pregătește să lanseze succesorul hibrid al lui Aventador. Constructorul italian tocmai a dezvăluit informații proaspete despre acesta, iar ele pot fi citite aici.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Banditos
    "sa te ... de ras"

    voiam sa spun...au renuntat la motorizarea diesel, cea mai perfecta tehnologie care iegzista?
    1 1
  • doctorul lui inexo
    si turbo, si hibrid,o sa raga ca o matza...mai bine full electric...sa fie bagat in priza!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru