Noua generație Mini, surprinsă în timpul testelor de iarnă. Propulsie electrică și debut în 2023

de Tiberiu Safta
Miercuri, 23.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat o serie de imagini cu noua generație Mini Hatch din timpul testelor de iarnă. A cincea generație a emblematicului model va avea o versiune pur electrică și va fi lansată oficial în 2023.

Constructorul britanic se pregătește să lanseze cea de-a cincea generație a modelului emblematic MINI Hatch. Însă, debutul noului model va trebui să aștepte până în 2023, așa că Mini a publicat mai multe poze cu noul model camuflat surprins în timpul testelor de iarnă din Suedia.

Alături de noul model au fost fotografiate și toate generațiile anterioare ale lui Mini Hatch, inclusiv modelul clasic, fabricat înainte ca numele să fie preluat de BMW. Putem vedea că modelul a crescut în dimensiuni cu fiecare generație, iar noul model nu face excepție de la această regulă. Ampatamentul va fi mai mare decât la generația anterioară, iar punțile vor fi și ele mai late.

Noul Mini Hatch va fi oferit, în prima fază, în varianta cu 3 uși. Modelul va fi oferit atât cu motoare convenționale, cât și cu un motor electric. Deocamdată, Mini nu a oferit date tehnice, însă mașina promite să păstreze același caracter dinamic și va avea și un sistem nou pentru tracțiunea integrală.

Interiorul noului Mini va avea și mai multe ecrane digitale, iar unele comenzi importante, ca cele pentru climă, vor fi integrate digital.

În locul unui afișaj digital, șoferul va avea doar un Heads-Up Display. Ecranul central va păstra câteva butoane fizice pentru accesul rapid la meniuri și comenzi importante.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru