Electric

Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Un buggy pentru pretențioși: Meyers Manx are propulsie electrică și autonomie de 400 kilometri

Buggy-ul Meyers Manx revine în era modernă cu propulsie pur electrică. Primele 50 de exemplare vor fi produse în 2023, iar clienții vor putea opta pentru două variante de baterie. Cea mai mare autonomie ajunge la 400 de kilometri.
Duminica, 31 Iulie 2022 | Industrie

Dodge confirmă oficial faptul că viitoarele modele Challenger si Charger vor fi electrice

După luni de speculații cu privire la viitorul modelelor legendare Dodge Challenger și Dodge Charger, compania americană a confirmat, oficial, faptul că acestea vor deveni pur electrice.
Luni, 18 Iulie 2022 | General

BMW și McLaren ar putea dezvolta împreună un supercar și un crossover. Ambele vor fi electrice

Potrivit unor zvonuri, BMW și McLaren ar putea dezvolta, în viitorul apropiat, un supercar electric și un crossover electric. Viitoarele mașini vor fi bazate pe o platformă comună și vor fi lansate în a doua jumătate a deceniului.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Concepte

Buick prezintă conceptul electric Wildcat. Primul model cu zero emisii vine în 2024

Buick a publicat primele imagini și informații despre noul concept electric Wildcat. Totodată, aflăm că primul model cu zero emisii al mărcii va fi lansat pe piața americană în 2024.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Fiat va lansa o nouă generație Panda și un succesor al lui Punto. Ambele modele vor primi versiuni electrice

Fiat se pregătește să lanseze mai multe modele electrice noi în viitorul apropiat. Printre acestea se numără modelul Panda, care va primi o generație nouă. Constructorul italian va reveni și în segmentul B cu un succesor electric al lui Punto în 2023.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Noua generație Mini, surprinsă în timpul testelor de iarnă. Propulsie electrică și debut în 2023

Mini a publicat o serie de imagini cu noua generație Mini Hatch din timpul testelor de iarnă. A cincea generație a emblematicului model va avea o versiune pur electrică și va fi lansată oficial în 2023.
Joi, 17 Martie 2022 | Concepte

Noul Audi A6 Avant e-tron. Am văzut break-ul electric în avanpremieră și am aflat data lansării

Audi a dezvăluit noul concept pur electric A6 Avant e-tron, cel mai nou membru din familia de modele electrice a constructorului german. Viitorul model de serie va debuta în 2024, având la bază o platformă nouă, dedicată viitoarelor modele electrice Audi.
Miercuri, 02 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

Stellantis vrea să devină un grup pur electric până în 2030, în Europa

Grupul Stellantis a anunțat un plan, numit Dare Forward 2030, prin care dorește ca toate mărcile din cadrul concernului să lanseze și să vândă numai modele electrice până în 2030, la nivel european. Grupul mai dorește să devină neutru în carbon până în 2038.
Sambata, 26 Februarie 2022 | Industrie

Porsche anunță investiții de 500 de milioane de euro pentru modele electrice de bază

După ce au anunțat că seria de modele 718 va fi electrificată, cei de la Porsche au declanșat un plan de investiții de 500 de milioane de euro pentru producția unor modele „de bază”.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Modele noi

Lotus: Schiță de design cu viitorul model sport electric al companiei. Debut în 2026

Lotus și Britishvolt vor colabora pentru dezvoltarea de baterii și tehnologii pentru mașinile cu zero emisii. Acesta vor fi integrate și într-un viitor model sport, electric, al producătorului englez. Prezentarea ar putea avea loc în 2026
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Nissan se gândește la un GT-R electrificat pentru a ține pasul cu normele de poluare

Nissan GT-R este o mașină de legendă printre cercurile de pasionați auto. „Godzilla” ar putea să primească tratamentul de electrificare la 14 ani de la debut, conform declarațiilor lui Makoto Uchida, șeful mărcii nipone.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii atacă Europa cu mașina electrică Ora Cat: design inspirat de Beetle și preț de 30.000 de euro

Ora Cat este o mașină electrică din China, care a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Ea va debuta pe piețele auto din Europa începând cu luna decembrie 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

Dacia Spring, cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie

Conform celor mai noi date, Dacia Spring a devenit cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie, la numai două luni de la momentul lansării. De asemena, Dacia rămâne printre cele mai populare mărci pe această piață, în ciuda faptului că a înregistrat o scădere în vânzări pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Vineri, 17 Septembrie 2021 | Tehnologie

Recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor, o revoluție introdusă de Genesis GV60

Genesis a anunțat că viitorul crossover electric GV60 va avea tehnologie de recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor. Totodată, pornirea mașinii se va face cu ajutorul amprentei.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault 5, cu sistem de propulsie electric, ar putea intra în producție în 2022

Versiunea de serie a conceptului Renault 5 Prototype ar putea intra pe linia de asamblare pe parcursul anului 2022. Prototipul este expus în cadrul Salonului Auto de la Munchen, alături de modelul original.
Marti, 16 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Alianța Ford-Volkswagen: mariajul ne va aduce versiuni electrice pentru Transit și Transporter

Din 2023, Ford Transit Custom și Volkswagen Transporter vor fi disponibile și cu motorizări 100% electrice. În urma parteneriatului Ford-Volkswagen, autoutilitarele urmează a fi fabricate în Turcia.
Luni, 15 Martie 2021 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea șase uzine Gigafactory în Europa până în 2030

Volkswagen are în plan să treacă 80% din gama lor de mașini electrice pe un format de baterie cu o singură celulă până în 2030. Asta va duce la construirea a șase uzine Gigafactory în Europa.
Luni, 07 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Renault Zoe - a doua generație a electricei franceze vine cu o baterie mai mare și cu un look chic

Renault Zoe, cea mai populară mașină electrică din Europa, este din nou alături de Electric România by Vitesco Technologies. De această dată, în versiunea îmbunătățită a generației a doua.
Joi, 06 Februarie 2020 | Industrie

Cota de piață a mașinilor diesel a scăzut la 30% în Europa în 2019: mașinile cu motoare pe benzină au acaparat aproape 60% din total

Doar 30.5% dintre mașinile înmatriculate anul trecut în Europa au avut motoare diesel, în scădere de la aproape 36% în 2018, în timp ce aproape 60% dintre mașinile au motoare pe benzină.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Am văzut noul Volkswagen ID.3 înaintea tuturor: toate detaliile despre revoluția electrică VW

Volkswagen face un pas mare către electrificare prin lansarea primului model din familia ID. Noul ID.3 vrea să devină Golf-ul mașinilor electrice și are mari șanse să reușească acest lucru.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru