Maserati GranCabrio, varianta decapotabilă a noului GranTurismo, revine în 2023. Va avea și versiune electrică

de Tiberiu Safta
Joi, 06.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a anunțat că va lansa noul GranCabrio, varianta decapotabilă a lui GranTurismo, în 2023. La fel ca varianta coupe, viitorul GranCabrio va primi și versiunea electrică Folgore, alături de motorul V6 văzut la echipările Modena și Trofeo.

În urmă cu câteva zile, Maserati a lansat noua generație GranTurismo. Versiunea pur electrică Folgore face ca noul model să fie primul cu zero emisii al constructorului italian. Bineînțeles, GranTurismo este oferit și în versiunile Modena și Trofeo, care aduc motorul V6 Nettuno, văzut la modelul MC20.

Acum, Maserati a precizat că varianta decapotabilă a lui GranTurismo, numită GranCabrio, va fi lansată în 2023. La fel ca varianta coupe, noul GranCabrio va primi la rândul său o versiune complet electrică, alături de cele cu motoare termice. Asta înseamnă un propulsor alcătuit din 3 motoare electrice, care dezvoltă împreună 761 de cai putere.

Versiunile cu motoare termice Modena și Trofeo vor primi motorul V6 Nettuno de 3.0 litri bi-turbo, de 490 de cai putere, respectiv 550 de cai putere. Trebuie menționat că performanțele lui GranCabrio ar putea fi diferite din cauza masei proprii mai mari.

Anterior, Maserati GranCabrio a fost produs între 2010 și 2019.

Noua generație a decapotabilei va debuta în 2023.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru