OFICIAL: Noul Abarth 500 electric, primul model cu zero emisii al mărcii, va debuta în 22 noiembrie

de Tiberiu Safta
Marti, 08.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Abarth a confirmat oficial data lansării noului Abarth 500 electric. Acesta va fi primul model cu zero emisii din istoria companiei și va fi dezvăluit în 22 noiembrie.

După o perioadă relativ scurtă de zvonuri și speculații, constructorul italian de mașini sport va lansa, în acest an, primul său model de performanță electric. Este vorba chiar de noul Abarth 500 Electric, o mașină care va fi bazată pe modelul de oraș cu zero emisii produs de Fiat.

Informațiile tehnice despre noul model sunt, pentru moment, învăluite în mister. Este de așteptat, în schimb, ca noul Abarth 500 electric să fie cel mai puternic model din gama constructorului italian. În prezent, această onoare îi aparține lui Abarth 695 Biposto, care are un motor de 190 de cai putere. Acest model cântărește 997 de kilograme, însă este foarte probabil ca noua versiune electrică să cântărească mai mult datorită propulsorului electric.

Noul Abarth 500 electric va fi prezentat oficial în 22 noiembrie. Tot atunci vom afla și detaliile tehnice despre noul model.

via Abarth

Comentarii (7)

  • Începeau să nu mai aibe clienţi !!!

    Când un Tesla model 3 base îţi bate toate maşinile termice care le faci ....
    3 6
  • NU SUNT CU ZERO EMISII!!!!
    Folosesc curent produs peste 50% cu emisii.
    Bateriile poluează la fabricație si la fel la sfârșitul duratei de utilizare.
    Așa greu este sa editeze Electrică (doar electrică), vrem sa fim filozofi sau nu ne dam seama ca mințim?
    4 2
  • Acțiunile Tesla sunt la 189 astăzi de la 390 in Aprilie… ups.
    Vedem in maxim un an ce “poate” Tesla. Model 3 este dus, model Y tocmai își trăiește apogeul, iar anul viitor “best seller-ul” cyber truck… va rupe tot, doar ca este printre cele mai urate si lipsite de orice masini construite vreodată si este si uzata moral la cât s-a amânat lansarea hidoșeniei. Si nu ma lua ca gusturile sunt subiective… cine-si ia așa ceva, o ia la mișto de Gadget, curiozitate etc, sau ca-i căzut in cap.
    5 2
  • Dacă te-ai mutat la Hidroelectrica, nu numai că eşti 100% verde dar ai şi cel mai bun preţ.

    Apoi în România se va construi un parc eolian de mari dimensiuni, de acelaşi propietar care vinde ultimul parc eolian din România ca să finanţeze construirea altuia în regiunea sud est.

    Apoi în România urmează să se construiască cel mai mare parc solar fotovoltaic din Europa

    Apoi clienţii care îşi montează panouri solare fotovoltaice pe banii lor sunt extrem de numeroşi

    Apoi azi la Enel, Electrica etc o fi curentul "doar" 65% verde şi peste ceva puţini ani 85% verde dar..... benzina şi motorina sunt şi vor fi mereu 0% ZERO verde.

    Înţelegi?

    Este mai mult decât evident.
    2 3
  • @dutzulica
    tesla poate fi batuta doar de electricele chinezesti, care ne vor invada.

    trebuie sa se grabeasca cu pilotajul autonom si sa-l interzica pe urma pe cel chinezesc unde pot..
    0 1
  • Pana atunci mințim ca sunt cu zero emisii… este ok pentru tine. Unele minciuni merg altele nu?
    2 0
  • Tesla se va bate singura pentru ca nu are low cost si nici posibilitatea de a produce cu motoare clasice. Piața premium este saturată si vin si producătorii tradiționali cu oferte. Unde stau se face reclama la Tesla, Weekend drive test gratuit (ceea ce nu era cazul in urma cu câteva luni)… dealer-ul zice ca a scăzut cu 60% numărul de clienți in ultimele 4 luni… poate este un caz izolat, rămâne de văzut.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru