Mercedes eqs

Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz EQS facelift: grilă nouă și autonomie mai mare cu 82 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat oficial un facelift pentru modelul său electric de lux EQS. Noul model primește un design revizuit al părții frontale, precum și o baterie mai mare. Autonomia noului EQS facelift este acum mai mare cu 82 de kilometri.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Concepte

Ultimul teaser cu viitorul concept Cadillac Celestiq, un viitor rival pentru Mercedes EQS și BMW i7

Cadillac a publicat un nou clip teaser cu viitorul concept Cadillac Celestiq, care anunță un viitor model de lux al mărcii. Acesta este ultimul teaser cu noul concept, care va fi dezvăluit în 23 iulie.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Fabia, Mercedes-Benz EQS și 0 stele pentru Renault Zoe facelift

EuroNCAP a publicat noi rezultate la testele de siguranță pentru o serie de modele noi. Printre acestea se numără Renault Zoe facelift, BMW iX, Mercedes-Benz EQS, Nissan Qashqai și Skoda Fabia.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Modele noi

BMW a publicat primele imagini cu viitoarea limuzină i7. Mașina va concura cu Mercedes EQS

Constructorul german a publicat primele poze oficiale cu noua sa navă-amiral îmbrăcată în camuflaj. Noul BMW i7, desemnat a fi primul sedan de lux complet electric din lume, va fi dezvăluit în 2022.
Luni, 29 Noiembrie 2021 | Modele noi

Cadillac anunță Celestiq, un sedan electric de lux, rival al lui Mercedes EQS

Constructorul american de mașini a publicat un teaser cu viitorul său model electric numit Celestiq. Mașina, care va fi nava amiral a companiei, va fi prezentată în cadrul CES (Consumer Electronics Show) din ianuarie 2022.
Marti, 10 August 2021 | Intern

Prețuri Mercedes EQS în România: start de la 113.000 de euro

Mercedes EQS poate fi comandat și pe piața din România. Prețurile pornesc de la 113.420 de euro pentru versiunea EQS 450+, cu 333 CP și autonomie maximă de 733 de kilometri.
Marti, 10 August 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz EQS este acum disponibil în Germania: prețuri de la 106.000 de euro

Mercedes a anunțat startul vânzărilor pentru modelul electric EQS pe piața din Germania. Prețurile pornesc de la circa 106.000 de euro pentru versiunea EQS 450+, cu un singur motor electric pe puntea spate ce dezvoltă 333 CP și 568 Nm.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes a început producția sedanului electric EQS la Sindelfingen

Mercedes-Benz a dat startul producției de serie pentru sedanul electric EQS în cadrul uzinei Factory 56 din Sindelfigen (Germania).
Joi, 15 Aprilie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mercedes-Benz EQS - limuzina electrică are uși care se deschid singure și 770 de km autonomie

Mercedes-Benz a dezvăluit noul EQS. Este, probabil, cel mai avansat automobil electric din lume, cu un pachet tehnologic copleșitor.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler așteaptă profituri “rezonabile” după lansarea sedanului electric EQS

Noul sedan 100% electric Mercedes EQS va genera profituri ''rezonabile'' chiar de la lansare, datorită tehnologiei de vârf, potrivit declarațiilor făcute de șeful Daimler, Ola Kallenius.
Marti, 23 Martie 2021 | Industrie

Noul Mercedes EQS va fi prezentat oficial în 15 aprilie

Prezentarea oficială a noului sedan electric Mercedes EQS va avea loc în data de 15 aprilie, conform unui anunț al producătorului german.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Premierele Mercedes-Benz în gama de electrice EQ pentru următorul an: nemții vor lansa SUV-urile EQA și EQB, și sedanurile EQE și EQS

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Tot în 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință cu noile EQB, EQE și EQS.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.
Joi, 06 August 2020 | Modele noi

Prima imagine camuflată cu Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va avea autonomie de 700 de kilometri și va utiliza baterii CATL

Mercedes-Benz a publicat o imagine sub camuflaj cu sedanul electric EQS care va avea autonomie electrică de peste 700 de kilometri. Modelul va utiliza baterii furnizate de producătorul chinez CATL.
Luni, 20 Iulie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz EQS va avea autonomie de peste 700 de kilometri: sedanul electric va depăși autonomia principalului rival, Tesla Model S

Mercedes-Benz a anunțat că sedanul electric EQS va avea o autonomie de peste 700 de kilometri, astfel că va parcurge o distanță mai mare între două încărcări comparativ cu principalul său rival, Tesla Model S.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește o versiune de performanță pentru EQS: sedanul electric ar urma să dezvolte peste 600 CP în varianta AMG

Viitorul sedan electric Mercedes EQS ar putea avea o versiune de performanță AMG care să dezvolte peste 600 de cai putere, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică. Noul EQS, cu o autonomie estimată la 700 de kilometri, ar urma să fie prezentat cel târziu în 2021.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va prelua tehnologii de la Clasa S și ar putea debuta în toamna acestui an

Mercedes-Benz pregătește prezentarea lui EQS. Sedanul electric al nemților va avea la bază platforma Modular Electric Architecture și va miza pe o configurație cu două motoare electrice. Conform surselor, autonomia ar urma să fie cuprinsă între 400 și 500 de kilometri.
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește un sedan electric de clasă mare: EQE va fi lansat până în 2022 și va avea autonomie de 600 de kilometri

Mercedes-Benz va lansa până la finalul anului 2022 un sedan electric de clasă mare. Acesta va concura cu Tesla Model S, iar primele informații anunță un sistem de propulsie cu 400 CP și o autonomie de până la 600 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, mercedes eqs, Mercedes EQC, Mercedes EQA, Mercedes EQB, mercedes eqe, mercedes eqv
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru