Ultimul teaser cu viitorul concept Cadillac Celestiq, un viitor rival pentru Mercedes EQS și BMW i7

de Tiberiu Safta
Vineri, 22.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a publicat un nou clip teaser cu viitorul concept Cadillac Celestiq, care anunță un viitor model de lux al mărcii. Acesta este ultimul teaser cu noul concept, care va fi dezvăluit în 23 iulie.

Cadillac Celestiq, un concept al unei mașini de lux electrice, a fost anunțat pentru prima dată în 2020. Cu acest concept, constructorul american de mașini de lux se pregătește să facă pasul către epoca electrică, iar un eventual model de serie bazat pe acest concept va fi un rival pentru Mercedes EQS și BMW i7.

Încă de la momentul anunțului, Cadillac a inițiat o lungă campanie de promovare a viitorului concept, cu mai multe imagini și clipuri sugestive, care au dezvăluit mai multe detalii estetice despre mașină. Acum, această campanie este pe cale să ia sfârșit, deoarece noul concept electric va fi dezvăluit în 23 iulie.

Până atunci, constructorul american ne oferă un ultim clip teaser cu Celestiq, precum și o serie de imagini sugestive noi cu interiorul conceptului. Aici putem remarca ecrane de dimensiuni mari amplasate în tetierele scaunelor din față, precum și două ecrane separate în consola centrală. Evident, nu putea să lipsească bordul digital, care sugerează că timpul de încărcare al bateriei de la 80 la 100% durează 10 minute.

Cadillac ne oferă și o imagine mai clară cu partea din spate a noului Celestiq, care sugerează că noul concept va fi un fastback cu 4 portiere.

Tot aici, remarcăm și pozițiile neobișnuite ale stopurilor LED, amplasate pe părțile spate laterale, precum și sigla Cadillac iluminată și un difuzor sub bara spate.

În locul unei grile frontale avem o secțiune solidă iluminată, alături de faruri LED amplasate pe plan vertical.

Noul concept Cadillac Celestiq este bazat pe platforma Ultium, dezvoltată de General Motors. Aceeași platformă se regăsește și la alte modele electrice, precum GMC Hummer EV. Viitorul model de serie, bazat pe acest concept, va fi construit manual la Centrul de Tehnologie din Warren, deținut de GM. Producția va fi una limitată, deoarece Cadillac va construi mai puțin de 500 de exemplare ale acestui model.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cadillac (@cadillac)

via Cadillac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru