Imagini teaser cu interiorul conceptului Cadillac Celestiq. Va fi dezvăluit luna viitoare

de Tiberiu Safta
Joi, 23.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a publicat imagini teaser noi cu viitorul concept al unui model de lux, Celestiq. De data aceasta au apărut imagini cu interiorul noului concept, care va fi prezentat în luna iulie.

Constructorul american este la o lună distanță de a prezenta noul concept al unui model de lux electric, Celestiq, viitoarea navă amiral a companiei și un rival pentru Mercedes EQS și BMW i7. Noul model a fost anunțat încă din 2020, însă de atunci și până acum, Cadillac ne-a oferit doar o serie de imagini sugestive cu noul Celestiq.

Acum, avem ocazia de a vedea puțin din habitaclul viitorului model de lux, mulțumită unor imagini oficiale noi. Ceea ce putem vedea sunt scaunele îmbrăcate în piele perforată de culoare roșie, precum și o inserție din metal în partea superioară a spătarului. Pe panourile portierelor sunt prezente difuzoare înconjurate de elemente decorative iluminate.

Consola centrală este desenată în configurația plutitoare, specifică modelelor de lux din prezent. Aici este amplasată o comandă rotativă, precum și un ecran retractabil. Nu în ultimul rând, avem și o imagine cu butoanele pentru reglarea scaunului, amplasate pe panourile portierelor.

Versiunea de serie Cadillac Celestiq ar urma să debuteze în 2023.

Însă, conceptul acestui model va fi dezvăluit luna viitoare. Eventualul model de serie va fi bazat pe platforma dedicată modelelor electrice, Ultium și va fi construit de mână la Centrul Tehnologic din Warren, Statele Unite.

via Cadillac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru