Conceptul electric Cadillac Celestiq este aici: bord digital cu ecran de 55 de inch

de Alexandru Monenciu
Vineri, 22.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a publicat primele imagini și informații despre conceptul cu zero emisii Celestiq. Modelul de serie ar urma să debuteze pe piață spre finalul anului 2023 sau la începutul lui 2024.

După o lungă serie de imagini teaser, conceptul cu zero emisii Cadillac Celestiq a debutat acum oficial. Constructorul american de automobile va oferi un model de serie bazat pe acesta fie la finalul anului 2023, fie la începutul lui 2024.

Noul concept Celestiq este construit pe arhitectura Ultium EV. Pentru design, echipa de creație de la Cadillac s-a inspirat de la modele din anii '50, inclusiv de la Eldorado Brougham din 1957, și de la mașinile V16 dinaintea celui de-al doilea Război Mondia.

Pentru interior, americanii au pregătit materiale de cea mai bună calitate, un bord digital cu ecran uriaș, de 55 de inch și display-uri cu touchscreen pentru pasagerii din spate.

Lista cu tehnologii include sistemul Ultra Cruise, care permite un condus autonom.

Din păcate, Cadillac nu a oferit detalii despre sistemul de propulsie al conceptului cu zero emisii Celestiq.

via Cadillac

Comentarii (5)

  • Mircea Badea
    cum gasesc numele astea manelistice?!
    8 3
  • @inexorabil
    https://www.youtube.com/watch?v=uqwvf6R1_QY
    5 5
  • @inexorabil
    verele, poti sa raspunzi si tu ceva logic, stiintific? sau doar ne fumezi foi din "biblie"(apropo, vezi ca biblia ta a ucis cei mai multi oameni si e scrisa de "smecherii" veacurilor..)
    9 5
  • De la vorbe la fapte e cale lungă...
    5 2
  • Lucian
    Despre un concept SF al unei masini americane ce nu va aparea niciodata prin Europa nu prea am ce sa zic, dar despre comentariul de mai sus am putin: Nu Biblia a ucis oameni, ci interpretarea gresita a ei, sau cei care au atras multimile cu ajutorul Bibliei pentru a-si duce la indeplinire propriile planuri.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru