Mercedes eqe

Luni, 17 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-EQE SUV: acesta este al cincilea SUV electric al germanilor

Mercedes EQE SUV este al cincilea SUV electric din gama germanilor. Este omologul înălțat al sedanului EQE, care, la rândul său, este omologul electric al Clasei E. Complicat și divers.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Siguranta

Teste EuroNCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Mazda-CX60 și chinezescul BYD Atto 3

Specialiștii Euro NCAP au încheiat o nouă sesiune de teste de siguranță, în cadrul căreia au testat nu mai puțin de 10 modele noi. 8 dintre ele au luat punctajul maxim de 5 stele, inclusiv crossover-ul electric chinezesc BYD Atto 3.
Joi, 18 August 2022 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo are ambiții mari: pregătește un rival pentru BMW i5 și Mercedes EQE

Alfa Romeo se pregătește să lanseze un viitor sedan electric de clasă executivă. Viitorul model electric va fi un rival pentru BMW i5, Mercedes EQE și Audi A6 e-Tron. Noul model ar putea fi lansat în 2027.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Premierele Mercedes-Benz în gama de electrice EQ pentru următorul an: nemții vor lansa SUV-urile EQA și EQB, și sedanurile EQE și EQS

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Tot în 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință cu noile EQB, EQE și EQS.
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește un sedan electric de clasă mare: EQE va fi lansat până în 2022 și va avea autonomie de 600 de kilometri

Mercedes-Benz va lansa până la finalul anului 2022 un sedan electric de clasă mare. Acesta va concura cu Tesla Model S, iar primele informații anunță un sistem de propulsie cu 400 CP și o autonomie de până la 600 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, mercedes eqs, Mercedes EQC, Mercedes EQA, Mercedes EQB, mercedes eqe, mercedes eqv
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru