Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.

În viitorul apropiat, Mercedes-Benz va lansa câteva modele electrice noi, iar EQA și EQS se află pe lista producătorului german.

La începutul lunii februarie, nemții au publicat o serie de imagini cu viitorul SUV EQA în timpul testelor, iar conform unor rapoarte recente, debutul modelului ar urma să aibă loc în 2021. Tot anul viitor, Mercedes-Benz ar urma să aducă pe piață și sedanul EQS. Noul model va fi echipat cu baterii furnizate de producătorul chinez CATL, iar pachetul de acumulatori pregătit de nemți ar urma să asigure o autonomie electrică de peste 700 de kilometri.

Pentru a menține treaz interesul fanilor, Mercedes-Benz a publicat recent un clip cu viitoarele EQA și EQS. Prototipurile au fost acoperite cu camuflaj și au fost filmate în timpul unor teste realizate în cadrul centrului din Immendingen, Germania.

Centrul producătorului german include 30 de trasee diferite care acoperă o distanță de aproape 70 de kilometri. Aici, constructorul din Stuttgart poate testa atât comportamentul dinamic la viteze ridicate, cât și reacțiile pe suprafețe denivelate.

În plus, există și o zonă completă dedicată proceselor de cercetare și dezvoltare.

Viitorul Mercedes-Benz EQA ar urma să folosească arhitectura conceptului prezentat în toamna anului 2017. Prototipul a fost echipat cu două motoare electrice care dezvoltau 272 CP și 500 Nm, iar bateria cu capacitate de 60 kWh asigura o autonomie de până la 400 de kilometri.

Viitorul EQS va prelua liniile conceptului Vision EQS, prototip expus în premieră în toamna anului trecut. Vision EQS a fost echipat cu două motoare electrice care livrau în total 476 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru