SUV electric Mercedes

Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Premierele Mercedes-Benz în gama de electrice EQ pentru următorul an: nemții vor lansa SUV-urile EQA și EQB, și sedanurile EQE și EQS

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Tot în 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință cu noile EQB, EQE și EQS.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz introduce încărcare AC la 11 kW pentru SUV-ul electric EQC: echipamentul va fi disponibil standard

Mercedes-Benz introduce un încărcător AC la 11 kW pentru EQC 400 4Matic. Conform oficialilor germani, timpul pentru reîncărcarea bateriei (de la 10% la 100%) cu capacitate de 80 kWh la o priză AC va fi de 7 ore și jumătate.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește un SUV electric de clasă mare: modelul ar putea debuta în 2023

Mercedes-Benz a demarat testele cu prototipurile unui viitor SUV electric de clasă mare. Modelul va fi produs pe noua arhitectură MEA și, conform surselor, ar urma să ajungă pe piață în 2023.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Modele noi

Oficial: Noua generație Clasa S și SUV-ul electric EQA vor fi prezentate în acest an

Anul acesta, Mercedes-Benz va introduce o nouă generație Clasa S. De asemenea, producătorul german a confirmat și prezentarea SUV-ului electric EQA, model care va avea la bază platforma actualei generații GLA.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQA: SUV-ul electric va avea la bază noua generație GLA și va fi prezentat în 2020

Mercedes-Benz va prezenta noul SUV electric EQA în cursul anului viitor. Nemții spun că vânzările vor demara tot în 2020, iar modelul electric va prelua o parte din trăsăturile noii generații GLA.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul SUV electric Mercedes-Benz EQB: modelul debutează în 2021 și va avea o autonomie de aproape 500 de kilometri

Mercedes-Benz EQB, versiunea electrică a SUV-ului compact cu șapte locuri GLB, va debuta în 2021. Noul model va miza pe două motoare electrice și pe o baterie capabilă să ofere o autonomie de aproape 500 de kilometri.
Marti, 16 Iulie 2019 | Intern

Mercedes-Benz EQC poate fi comandat și în România: prețul de pornire pentru SUV-ul electric este de aproape 76.000 de euro

Mercedes-Benz EQC este disponibil și pe piața din România. Prețul de pornire al primului SUV electric de serie dezvoltat de constructorul din Stuttgart este de 75.922 de euro. EQC dispune de două motoare electrice capabile să ofere 408 CP, iar autonomia oficială ajunge la 416 kilometri.
Luni, 06 Mai 2019 | Industrie

Mercedes-Benz anunță startul producției lui EQC: SUV-ul electric este asamblat la uzina din Bremen

Mercedes-Benz a demarat producția SUV-lui electric EQC în Bremen. Totodată, nemții au anunțat și debutul comercial, prețul pentru piața din Germania fiind de 71.300 de euro.
Marti, 04 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Mercedes EQC a fost prezentat oficial: SUV-ul electric are două motoare de 408 CP și autonomie de maximum 450 kilometri

Mercedes EQC este un SUV premium cu două motoare electrice care generează în total echivalentul a 408 cai putere, în timp ce acumulatorul de 80 kWh asigură o autonomie oficială de 450 km conform standardului NEDC.
Vineri, 05 August 2016 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz își face sub-brand electric: nemții plănuiesc patru modele cu emisii zero și cu design diferit de cel al gamei clasice

După BMW i, și Mercedes va dezvolta o gamă de modele ecologice diferită de cea a modelelor pe combustie. Numele său nu e cunoscut încă, dar primul model - un SUV - va fi prezentat în această toamnă.

Tag-uri similare

masini electrice, Mercedes-Benz, SUV electric Mercedes, Mercedes electric, brand electric Mercedes, Mercedes electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru