BMW prezintă noul Theatre Screen: un display 8K de 31 de inch pentru pasagerii din spate

de Alexandru Monenciu
Joi, 06.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia ediției din 2022 a Consumer Electronics Show din Las Vegas, constructorul bavarez de automobile a prezentat noul BMW Theatre Screen: un ecran panoramic, cu diagonala de 31 de inch și rezoluție 8K, gândit special pentru pasagerii din spate.

Consumer Electronics Show, sau CES, este în plină desfășurare în Las Vegas. Cu ocazia celui mai mare târg dedicat tehnologiei, constructorii de automobile s-au înghesuit să prezinte diverse concepte electrice, dar și tehnologii care se vor regăsi în viitor pe mașini.

BMW a decis să schimbe modul în care este privit sistemul multimedia destinat pasagerilor din spate și a venit la CES cu așa numitul Theatre Screen.

Este vorba despre un ecran panoramic, cu diagonala de 31 de inch, funcții smart TV și rezoluție de până la 8K, pe care ocupanții locurilor din spate pot viziona (prin Fire TV) filme sau seriale TV și pot asculta muzică și diverse podcasturi. Toate acestea mulțumită colaborării dintre BMW Group și Amazon.

Conținutul poate fi redat în raport 16:9, 21:9 și chiar 32:9. Rezoluția de afișare este de aproximativ 8.000 pixeli x 2.000 pixeli, iar sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround va completa această experiență.

Odată cu activarea funcției My Mode Theatre, ecranul BMW Theatre Screen iese din tapițeria plafonului (pe o experiență sonoră semnată de Hans Zimmer), parasolarele pentru geamurile laterale și lunetă se închid, iar iluminarea ambientală din spate este redusă.

via BMW

Comentarii (5)

  • -Mergem draga la cinema?
    -Nu-i nevoie, stam în spate în mașină

    Pe bune, mașină nu e un mijloc de transport? Asa sa pună și o masa de ruletă ruseasca, una de poker și chiar că ne simțim ca la Las Vegas
    8 0
  • Cartarescu
    pentru ca e cunoscut ca detinatorii de bmw-uri nu prea calca prin teatre...
    7 1
  • Și ce mai știe “Dl. Cărtărescu” despre posesorii de BMW? Și ca sa nu mai arzi gazul degeaba bagă ceva si de posesorii de Passat ;)
    Serios… ai ceva util de spus legat de articol??
    1 1
  • Oglinda retrovizore banuiesc ca e un alt ecran conectat direct la o camera, altfel soferul admira cabluri HDMI.
    2 0
  • Mă întreb cât de sigur e în caz de accident?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru