Masina electrica

Miercuri, 13 Septembrie | Masini electrice si hibride

Aceasta este cea mai rapidă mașină electrică din lume. A fost construită de studenți elvețieni

Un grup de studenți de la o universitate din Zurich au construit o mașină electrică foarte rapidă. Chiar dacă are doar 326 de cai putere, ea a stabilit un nou record mondial de accelerare.
Miercuri, 06 Septembrie | Modele noi

Chinezii au prezentat la Munchen un model electric dezvoltat împreună cu Huawei: autonomie de 700 km

Compania chineză Avatr a dezvăluit oficial modelul electric Avatr 12 în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Noul model este dezvoltat împreună cu Huawei și CATL, iar acesta oferă propulsoare electrice cu puteri până la 578 de cai putere.
Vineri, 16 Iunie | Masini electrice si hibride

Toyota a construit o mașină sport electrică dotată cu o cutie manuală. Prototipul imită sunetul unui motor termic

Toyota a construit un prototip al unei mașini sport electrice, care este dotat cu o cutie de viteze manuală. Mașina a fost testată inclusiv de către președintele Toyota, Akio Toyoda, care spune despre aceasta că sună ca o mașină cu motor termic.
Joi, 13 Aprilie | Concepte

Ford prezintă noul Mustang Super Cobra Jet 1800, un monstru electric pentru drag racing

Ford a dezvăluit oficial prototipul Mustang Super Cobra Jet 1800, o mașină de curse electrică creată special pentru întrecerile în linie dreaptă. Noul prototip este o versiune îmbunătățită a unui concept similar introdus în 2020 și va încerca să stabilească noi recorduri pentru mașinile electrice.
Vineri, 31 Martie | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Faraday Future FF 91 a intrat în producție. Așteptarea a durat 5 ani

Americanii de la Faraday Future au anunțat oficial că primul lor model de serie electric, FF 91, a intrat în producție. Anunțul vine după o lungă perioadă de amânări din cauza situației financiare dificile a mărcii.
Miercuri, 29 Martie | General

STUDIU: În Europa, și mașinile electrice second-hand au kilometraje false

Un nou studiu realizat de o platformă de verificări auto online arată că și mașinile electrice la mâna a doua pot avea kilometrajul falsificat. În Europa, fiecare a 7-a mașină electrică second-hand are kilometrajul fraudat.
Vineri, 10 Martie | Industrie

STUDIU: 60% din experții auto spun că tranziția către mașini electrice este nerealistă

Potrivit unui studiu nou, aproape 60% dintre experții din interiorul industriei auto spun că obiectivele impuse pentru tranziția către mașini electrice în următorii ani nu sunt realizabile. Cei mai mulți sunt de părere că lipsa de materii prime, problemele cu aprovizionarea bateriilor și lipsa de infrastructură vor întârzia această tranziție.
Luni, 06 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen va lansa 9 modele electrice noi până în 2026

Thomas Schafer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că producătorul german va lansa 9 modele electrice noi până în 2026. Află aici tot ce trebuie să știi despre viitoarele modele cu zero emisii.
Marti, 28 Februarie | General

Germania, nemulțumită de interzicerea mașinilor cu motoare termice în Europa

Guvernul german și-a exprimat nemulțumiri față de decizia de a interzice vânzarea mașinilor noi cu motoare termice în Uniunea Europeană, începând din 2035. Germania vrea ca vânzările acestor mașini să continue și după 2035, cu condiția ca ele să fie alimentate cu combustibili sintetici și ecologici.
Marti, 28 Februarie | Modele noi

Imagini noi cu Fisker Pear, un crossover electric de 28.000 de euro

Americanii de la Fisker au publicat imagini noi cu noul model electric Pear. Crossover-ul promite o autonomie de aproape 500 de kilometri, iar prețul său de pornire va fi undeva la 28.000 de euro.
Luni, 27 Februarie | Modele noi

Viitorul Alfa Romeo Giulia va fi electric: versiune Quadrifoglio de 1000 de cai putere

Viitoarea generație Alfa Romeo Giulia va fi electrică. Noul model va primi și o versiune de performanță Quadrifoglio care promite 1000 de cai putere. Lansarea este programată pentru 2025.
Luni, 27 Februarie | Masini electrice si hibride

Nissan: 19 modele electrice noi până în 2030

Nissan tocmai și-a revizuit planul său de electrificare a gamei sale de modele până în 2030. În acest sens, marca niponă are în plan să lanseze 19 modele electrice noi până la finalul deceniului și să-și mărească vânzările de mașini electrificate pe mai multe piețe cheie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Februarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen: interioare cu materiale din PET-uri și resturi marine reciclate pentru modelele electrice

Viitoarele modele electrice Volkswagen se vor folosi de mai multe materiale ecologice în habitaclu. Acestea vor fi confecționate din PET-uri reciclate sau chiar din resturi marine reciclate.
Vineri, 24 Februarie | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen ID.3 facelift: faruri LED dinamice, mai ascuțite

Volkswagen a publicat un clip oficial nou cu viitorul ID.3 facelift. Noul model va fi oferit cu faruri LED dinamice, alături de stopuri redesenate și mai multă tehnologie la bord. Modelul actualizat va fi prezentat în 1 martie.
Marti, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește un rival electric pentru Porsche Taycan: 680 de cai putere

Potrivit celor mai noi informații, constructorul german ar avea în lucru un model sportiv electric, care să fie un rival intern pentru Porsche Taycan. Modelul de performanță ar urma să beneficieze de un propulsor electric de 680 de cai putere.
Luni, 20 Februarie | Masini electrice si hibride

Viitorul Porsche Cayenne va avea și versiune electrică: arhitectură de 800 de volți

Potrivit celor mai noi informații, viitoarea generație Porsche Cayenne va primi și o versiune electrică. Noul model ar beneficia de o arhitectură de 800 de volți, iar lansarea este programată pentru 2026.
Joi, 16 Februarie | Masini electrice si hibride

Nissan: versiuni electrice pentru Qashqai, Juke și X-Trail

Nissan a anunțat că pregătește versiuni noi, electrice, pentru SUV-urile sale Qashqai, Juke și X-Trail. Primul dintre acestea va debuta în 2025 și va marca accelerarea tranziției către un viitor electric pentru constructorul japonez.
Marti, 14 Februarie | Economic

Vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut în Germania, după reducerea bonusului

Potrivit celor mai noi date oficiale din Germania, vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut cu peste 19% în luna ianuarie. Motivul scăderii este atribuit reducerii bonusului din partea statului pentru astfel de mașini.
Luni, 13 Februarie | Masini electrice si hibride

Șeful Rolls-Royce: "Toate modelele noi vor fi electrice"

Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, a anunțat oficial că toate mașinile noi lansate de acum înainte vor fi numai electrice. Toată gama va avea numai modele cu zero emisii până la sfârșitul deceniului.
Luni, 13 Februarie | Modele noi

Ce mai lansează americanii: noul Ram 1500 REV, rivalul electric al lui Ford F-150 Lightning

Producătorul american de camionete Ram a dezvăluit oficial primul său model electric. Botezat 1500 REV, acesta este un rival nou pentru Ford F-150 Lightning și va fi lansat pe piață anul viitor.

Tag-uri similare

Nissan Leaf, model electric, masina electrica, Leaf, MDI, masina pe aer comprimat, Universitatea din Barkley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru