Masina electrica

Marti, 14 Februarie 2023 | Economic

Vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut în Germania, după reducerea bonusului

Potrivit celor mai noi date oficiale din Germania, vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut cu peste 19% în luna ianuarie. Motivul scăderii este atribuit reducerii bonusului din partea statului pentru astfel de mașini.
Luni, 13 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Șeful Rolls-Royce: "Toate modelele noi vor fi electrice"

Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, a anunțat oficial că toate mașinile noi lansate de acum înainte vor fi numai electrice. Toată gama va avea numai modele cu zero emisii până la sfârșitul deceniului.
Luni, 13 Februarie 2023 | Modele noi

Ce mai lansează americanii: noul Ram 1500 REV, rivalul electric al lui Ford F-150 Lightning

Producătorul american de camionete Ram a dezvăluit oficial primul său model electric. Botezat 1500 REV, acesta este un rival nou pentru Ford F-150 Lightning și va fi lansat pe piață anul viitor.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Un Bentley clasic din anii ’60 a fost transformat într-o mașină electrică

O companie din Marea Britanie a transformat un exemplar clasic Bentley S2 Continental din 1961 într-o mașină electrică. Modelul vine echipat cu un propulsor de 405 cai putere, alături de o suspensie reglabilă și frâne pe discuri.
Joi, 09 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină electrică în Europa, în 2022. Dacia Spring, în top 10

Potrivit unui nou raport realizat de JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai populară mașină electrică din Europa în 2022. Alături de asta, Dacia Spring se bucură în continuare de performanțe remarcabile, fiind clasat printre primele 10 cele mai vândute mașini cu zero emisii din Europa.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Producția electricului Faraday Future FF 91 va debuta în martie

După o foarte lungă perioadă de incertitudine și amânări, start-up-ul american Faraday Future va începe producția primului său model electric, FF 91, în martie. Startul livrărilor va avea loc în aprilie.
Luni, 06 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford și Red Bull vor crea împreună un model electric. Va fi „important din punct de vedere strategic”

Jim Farley, CEO-ul global Ford, a anunțat că Ovalul Albastru și Red Bull vor colabora pentru lansarea unui viitor model electric de serie. Acesta este descris ca fiind unul „important din punct de vedere strategic.”
Vineri, 03 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Volvo pregătește 6 modele electrice noi, inclusiv un monovolum de lux

Potrivit unor informații recente, Volvo se pregătește să-și mărească semnificativ gama sa de modele. Constructorul suedez are în plan să lanseze nu mai puțin de 6 modele electrice noi până la jumătatea deceniului. Printre acestea se numără și un monovolum de lux, primul din istoria companiei.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mai țineți minte Honda Prelude? Celebrul model ar putea renaște sub forma unei mașini electrice

Potrivit unor zvonuri noi, Honda ar urma să readucă pe scenă numele Prelude. Mașina ar urma să fie una electrică de performanță și va fi prezentată în 2028.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Electrică pentru India: Noua Tata Tiago.ev are până la 315 km autonomie

Indienii de la Tata Motors prezintă noul model cu zero emisii Tiago.ev, dezvoltat special pentru piața locală. Autonomia este cuprinsă între 255 și 315 kilometri, în funcție de bateria pentru care se optează.
Luni, 22 August 2022 | Modele noi

Acesta este noul Lucid Air Sapphire, cel mai puternic sedan electric din lume: peste 1200 de cai putere

Lucid Motors a lansat cea mai puternică versiune a modelului electric Air, numită Sapphire. Noul model este propulsat de 3 motoare electrice care dezvoltă împreună peste 1200 de cai putere. Totodată, constructorul înființează și noua divizie de performanță a sa, numită Sapphire.
Vineri, 19 August 2022 | Concepte

Lincoln cochetează cu designul retro: Model L100 este un concept pur electric și autonom

Lincoln a publicat primele imagini cu noul concept Model L100. Acesta este pur electric și 100% autonom, iar designul este inspirat de Model L din 1922.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Iunie 2022 | Modele noi

SURSE: Noul Hyundai Ioniq 6 va fi dezvăluit în luna iulie

Potrivit unei publicații din Coreea de Sud, viitorul model electric Hyundai Ioniq 6 ar urma să fie dezvăluit în 14 iulie. Mașina va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Busan și va fi un sedan bazat pe platforma E-GMP, împărtășită cu Ioniq 5 și Kia EV6.
Vineri, 10 Iunie 2022 | Modele noi

Chinezii prezintă o mașină sport electrică, deghizată în hatchback cu trei uși

Compania chineză Qiantu Motors a lansat un model electric de performanță, numit K20. Ceea ce îl face să fie neobișnuit este silueta sa de hatchback cu trei uși, deși aceasta este o mașină sport.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Concepte

Cupra prezintă conceptul UrbanRebel, o mașină electrică de 226 de cai putere și autonomie de 440 de kilometri

Cupra a dezvăluit noul concept al unei mașini de oraș, numit UrbanRebel. Noul concept anunță o mașină electrică de dimensiuni mici care va intra în producție în 2025. Conceptul UrbanRebel este propulsat de un motor electric de 226 de cai putere și oferă o autonomie de 440 de kilometri.
Vineri, 20 Mai 2022 | Concepte

Mercedes Vision AMG, un concept care anunță un viitor rival electric pentru Porsche Taycan

Mercedes-Benz a prezentat, oficial, noul concept Vision AMG, care anunță o supermașină electrică de serie. Noul concept este bazat pe o platformă nouă, dedicată modelelor electrice de performanță, iar un asemenea model de serie va debuta în 2025.
Luni, 16 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Faceți cunoștință cu Squad, o mașină electrică de oraș cu plafon solar

Compania olandeză Squad Mobility a lansat o mașină electrică de dimensiuni mici, numită Squad. Aceasta dispune de un motor electric cu o autonomie de 100 de kilometri și de un plafon solar care oferă o autonomie de 20 de kilometri în fiecare zi.
Joi, 21 Aprilie 2022 | Masini electrice si hibride

Majoritatea mașinilor electrice vor trece la sisteme de 800 de volți până în 2025

Potrivit unor informații recente, majoritatea producătorilor de mașini electrice vor face pasul către sisteme de 800 de volți până în 2025. În prezent, cele mai multe astfel de mașini se bazează pe un sistem de 400 de volți.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

Teaser nou cu BMW i7, viitoarea limuzină electrică de lux. Când va fi lansat noul model

BMW a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul model electric i7. Acesta va fi noua navă-amiral a constructorului bavarez și va debuta în 20 aprilie, alături de noua generație Seria 7.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

Lucid Air Grand Touring Performance debutează cu 1050 de cai putere și autonomie de 717 kilometri

Lucid Motors, unul dintre rivalii Tesla în segmentul mașinilor electrice premium, a lansat oficial modelul Air Grand Touring Performance. Noul model dezvoltă 1050 de cai putere, fiind unul dintre cele mai puternice modele electrice de serie oferite în America de Nord. Prețul lui Grand Touring Performance este echivalentul a 165.000 de euro.

Tag-uri similare

Nissan Leaf, model electric, masina electrica, Leaf, MDI, masina pe aer comprimat, Universitatea din Barkley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru