Imagini noi cu Volkswagen ID.3 facelift: faruri LED dinamice, mai ascuțite

de Tiberiu Safta
Vineri, 24.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un clip oficial nou cu viitorul ID.3 facelift. Noul model va fi oferit cu faruri LED dinamice, alături de stopuri redesenate și mai multă tehnologie la bord. Modelul actualizat va fi prezentat în 1 martie.

Continuă campania de promovare a noului Volkswagen ID.3 facelift. Din ce am văzut până acum, modelul electric propune un design ușor revizuit, alături de tehnologie nouă la interior și materiale mai bune din punctul de vedere al calității.

După ce am văzut, în urmă cu puțin timp, imagini cu partea din spate ușor revizuită a noului model, constructorul german a publicat acum un nou clip teaser cu partea din față. Noutatea este reprezentată de farurile LED dinamice, cu o semnătură luminoasă nouă și unite printr-o bandă LED. De altfel, noile faruri au un design ușor mai ascuțit față de actualul model.

Noul Volkswagen ID.3 facelift va aduce, în mare parte, o serie de modificări vizuale. De asemenea, noul model va fi echipat la interior și cu un ecran de 12 inch. Alături de acestea, Volkswagen promite și materiale de calitate superioară în habitaclu, un lucru pentru care actualul ID.3 a fost criticat.

Deocamdată, nu avem informații despre propulsoarele noului model.

Potrivit zvonurilor, constructorul german va introduce și o versiune de performanță GTX odată cu lansarea noului model. Evenimentul va avea loc în 1 martie.

Noul clip poate fi văzut aici.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru