Ce mai lansează americanii: noul Ram 1500 REV, rivalul electric al lui Ford F-150 Lightning

de Tiberiu Safta
Luni, 13.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul american de camionete Ram a dezvăluit oficial primul său model electric. Botezat 1500 REV, acesta este un rival nou pentru Ford F-150 Lightning și va fi lansat pe piață anul viitor.

În urmă cu câteva zile, constructorul american de camionete Ram a publicat câteva imagini sugestive cu primul său model electric, 1500 REV. Acum, noul pick-up cu zero emisii a fost dezvăluit oficial în cadrul evenimentului anual Super Bowl din Statele Unite.

Așa cum era de așteptat, noul Ram 1500 REV promite să fie un rival pentru Ford F-150 Lightning și este bazat pe conceptul 1500 Revolution, prezentat la începutul anului. Față de rivalul produs de Ovalul Albastru, noul Ram 1500 REV propune un design mai agresiv, cu o parte frontală dominată de o semnătură luminoasă dinamică, o siglă mare cu numele mărcii și o capotă cu linii agresive.

Tot aici mai observăm și o priză de aer în zona barei de protecție, care aduce un aspect mai sportiv camionetei, dar și răcire suplimentară.

Aceeași temă de design se regăsește și în partea din spate, acolo unde avem stopuri desenate în forma literei L și cu o siglă mare RAM prezentă pe ușa benei. Până acum, Ram a oferit doar o singură imagine cu interiorul, care relevă un ecran central pentru sistemul multimedia, alături de încă un display suplimentar pentru pasager.

Ram va publica, pe parcurs, mai multe imagini cu interiorul, timp în care vom afla mai multe detalii despre acesta.

De asemenea, constructorul american nu a dezvăluit nicio informație cu privire la propulsorul noului model.

Cel mai probabil, noul Ram 1500 REV este bazat pe platforma STLA, prezentă și la alte modele electrice din cadrul Grupului Stellantis. Detaliile tehnice despre noul model vor fi dezvăluite mai târziu.

Până atunci, știm că noul model electric va fi disponibil pe piața din Statele Unite începând din 2024, atunci când va începe și producția. În schimb, rezervările pentru noul model sunt deja deschise, iar clienții vor primi acces exclusiv la evenimente și informații noi despre noul Ram 1500 REV până la momentul lansării pe piață.

via Ram

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru