Primele imagini cu noul Ram 1500 REV, rival electric pentru Ford F-150 Lightning

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Ram au publicat primele imagini sugestive cu noul 1500 REV, o camionetă electrică ce promite să fie un rival direct pentru Ford F-150 Lightning. Noul model se bazează pe conceptul cu același nume, prezentat mai devreme în acest an.

Constructorul american de camionete și vehicule utilitare a publicat primele imagini oficiale cu viitorul său model electric. Noul model, botezat Ram 1500 REV, este prima camionetă electrică a mărcii și este bazată pe conceptul Ram 1500 Revolution, prezentat la începutul acestui an.

Imaginile oficiale relevă puțin din design-ul viitorului model. Partea frontală va fi acoperită de o suprafață iluminată, iar farurile au o semnătură luminoasă LED subțire. Inclusiv sigla Ram este iluminată. Alături de acestea, americanii ne oferă și o imagine cu capota modelului, desenată agresiv și care conține grafica specială REV, cu ultimele două litere vopsite în roșu.

Deși nu se cunosc foarte multe informații despre viitorul rival al lui Ford F-150 Lightning, știm că noul Ram 1500 REV va avea inclusiv un motor cu ardere internă, care va fi folosit pe post de range-extender. Între timp, conceptul prezentat în ianuarie este bazat pe platforma STLA și dispune de o arhitectură de 800 de volți, alături de direcție integrală și două motoare electrice.

Mai multe detalii despre noul model urmează să fie dezvăluite la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul evenimentului Super Bowl din Statele Unite.

via Ram

Comentarii (2)

  • Foarte rar văd un RAM care nu se desface de pe la îmbinări… mari si dezastru. Cred ca la astea electrice o sa le cada bateria in mers :))
    2 2
  • @dutzi
    Bateria va genera un câmp magnetic și astfel toată caroseria va sta unită..
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru