Noul pick-up electric Ram 1500 REV este sold out, la 5 zile după lansare

de Tiberiu Safta
Luni, 20.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ram 1500 REV, prima camionetă electrică a mărcii americane, a atras deja un număr foarte mare de clienți. Atât de mare, încât modelul este acum sold out, iar constructorul a fost nevoit să oprească temporar comenzile pentru noul model.

În cadrul celebrului eveniment Superbowl, care marchează finalul sezonului de fotbal american, Ram a lansat prima sa camionetă electrică, 1500 REV. Noul model, un rival pentru Ford F-150 Lightning, va fi disponibil pe continentul nord-american începând de anul viitor, timp în care vor fi dezvăluite și informațiile despre propulsorul noului model.

Până atunci, noua camionetă electrică a reușit deja să atragă un număr foarte mare de doritori. Atât de mare, încât noul model a devenit sold out la numai 5 zile de la prezentarea oficială. Cei mai mulți viitori clienți au comandat noul model prin programul Ram REV Insider+.

Din această cauză, Ram a fost nevoit să oprească temporar comenzile pentru noua camionetă electrică. Așa cum spuneam, noul Ram 1500 REV va debuta oficial pe piață în 2024.

via Electrek

Comentarii (5)

  • Seriff
    Cine are bani cumpara EV, cine nu.. merge in continuare pe motorina si nu recunoaste nici in ruptul capului ca ar vrea mai mult dar nu poate
    6 6
  • Nu poate? sau nu vrea sa stea cu ochii cat cepele pe baterie de la inceput pana la sfarsit?
    Cam asa i-as cataloga pe detinatorii de BEV-uri. Sclavii bateriilor.
    Sau intelectualii de benzinarie, la cat timp au sa citeasca carti pana se incarca.
    3 6
  • Seriff
    BEV se incarca acasa, la locul de munca, la supermaket, iar intre timp faci alte lucruri cat masina stie sa se incarce singura.
    6 4
  • Exact, tot timpul la încărcat… Ca de aia îmi iau mașina, ca nu am griji sau hobby-uri.
    Stai la casa (foarte bine), ai buget (foarte bine), poți sa-ți faci treaba cu electrică (ai ghicit… foarte bine), dar sa le pui si la alții ceea ce tu nu cunoști, adică ce sa facă, cum sa facă si cu ce… este cel puțin nepotrivit (si vezi, sunt drăguț).
    3 1
  • Flavius
    @Seriff $ ^^^ Aveti amandoi dreptate. Nu aveti niciunul dreptate. Cum vreti , in realitate e un mix. Din experianta proprie- de aproape patru ani sunt posesorul unui Smart forfour electric.Mie mi se potriveste ca o manusa , era exact ce aveam nevoie. Timp de trei ani l-am folosit doar pe el. Timp de trei ani ,nu am avut nevoie de mai mult de odata pe an sa imprumut/ inchiriez o termica pentru drumuri prea lungi pentru a ma stresa cu incarcarea.Asta pana anul trecut de cand statiile au inceput sa fie ocupate in nestire de masini care nu incarca la potentialul statiei ( in loc de 22kw incarca cu 11 , cu 7.2 sau si mai rau cu 6.6kw). Asa ca am luat un sh diesel (astept manutele rosii) . Daca in primii trei ani am parcurs circa 15.000km/an electric si 1000 cu motor termic , acuma , in ultimele 10 luni am parcurs fara sa am vreun stres cu incarcarea masinii (si stau la etajul patru , la 150m distanta de locul de parcare) circa 10.000 electric ( in oras ,in jurul orasului si iesirile care nu necesita mai mult de 120km dus-intors)si aproape 4.000 cu dizelita-exclusiv la drum lung.Fiind folosita exclusiv pentru drum intins ghici ce consum mediu am ? 3.6l/100km !!9 consum mion= emisii c02 mici , aproape la fel de mici ca acelea asociate producerii de curent)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru