Lincoln cochetează cu designul retro: Model L100 este un concept pur electric și autonom

de Alexandru Monenciu
Vineri, 19.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lincoln a publicat primele imagini cu noul concept Model L100. Acesta este pur electric și 100% autonom, iar designul este inspirat de Model L din 1922.

Lincoln împlinește 100 de ani de existență. Constructorul american de automobile a ales să marcheze acest moment în cadrul Monterey Car Week, unul dintre cele mai importante evenimente auto de peste Ocean.

Cei prezenți vor putea admira cel mai nou concept Lincoln. Este vorba despre Model L100, o mașină pur electrică și complet autonomă. Designul este inspirat de Model L din 1922, un model foarte important pentru marca americană.

Trecând peste modul futurist în care se deschid portierele (și plafonul de fapt), Lincoln Model L100 Concept propune un interior SF, cu materiale sustenabile și scaune care, la nevoie, se pot întoarce unele către celelalte.

Volanul și pedalele lipsesc, de vreme ce vorbim despre o mașină complet autonomă.

Constructorul american nu a oferit detalii despre sistemul de propulsie. A menționat, însă, că acesta utilizează baterii de generație următoare cu o densitate a energiei inovatoare.

Până în 2025, Lincoln va lansa o serie de mașini cu zero emisii.

via Lincoln

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru