Concept autonom

Vineri, 23 Septembrie 2022 | Concepte

Volkswagen prezintă conceptul autonom Gen. Travel. Interior modular și uși gullwing

Volkswagen a publicat imagini oficiale cu noul concept autonom Gen. Travel. Noul concept este descris ca fiind o nouă modalitate de a călători în viitor și dispune de un interior modular și tehnologii de conducere autonomă de nivel 5.
Vineri, 19 August 2022 | Concepte

Lincoln cochetează cu designul retro: Model L100 este un concept pur electric și autonom

Lincoln a publicat primele imagini cu noul concept Model L100. Acesta este pur electric și 100% autonom, iar designul este inspirat de Model L din 1922.
Joi, 26 Mai 2022 | Concepte

Japonezii au inventat o mașină autonomă care arată ca o sufragerie pe roți

Compania japoneză producătoare de produse chimice, Asahi Kasei, a prezentat conceptul său, numit AKXY2. Acesta este descris ca fiind o sufragerie futuristă și sustenabilă pe roți și se conduce complet autonom.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Concepte

Mini a prezentat Vision Urbanaut: studiul de design anticipează tehnologiile și interiorul mașinilor autonome ale constructorului britanic

Mini a prezentat noul Vision Urbanaut, un studiu de design care pune într-o lumină nouă conceptul interioarelor auto în era conducerii autonome.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Concepte

Volvo 360c: conceptul electric autonom cu care suedezii vor să revoluționeze modul de călătorie

Volvo a prezentat noul 360c, un concept electric complet autonom ce reprezintă viziunea constructorului cu privire la viitorul mijloacelor de transport. Într-un exercițiu de imaginație, suedezii susțin că 360c ar putea reprezenta chiar și o alternativă mai confortabilă la cursele aeriene pe distanțe scurte.

Tag-uri similare

Volvo, transport, viitor, concept autonom, 360c, viziune, calatorie, imaginatie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru