Viitor

Luni, 03 Decembrie 2018 | Economic

Mesajul Japoniei pentru Franța: “Viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați”

Premierul japonez Shinzo Abe i-a transmis președintelui francez Emmanuel Macron că viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați, potrivit unui purtător de cuvânt al liderului nipon.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Industrie

Președintele Ferrari: “Noul CEO ne va ajuta să construim un viitor cel puțin la fel de bun ca trecutul”

Sub conducerea noului CEO Louis Camilleri, Ferrari are determinarea să fie o companie de succes la fel ca pe vremea fostului șef Sergio Marchionne, potrivit unei declarații făcute de președintele constructorului italian.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Concepte

Volvo 360c: conceptul electric autonom cu care suedezii vor să revoluționeze modul de călătorie

Volvo a prezentat noul 360c, un concept electric complet autonom ce reprezintă viziunea constructorului cu privire la viitorul mijloacelor de transport. Într-un exercițiu de imaginație, suedezii susțin că 360c ar putea reprezenta chiar și o alternativă mai confortabilă la cursele aeriene pe distanțe scurte.
Luni, 27 Februarie 2012 | Auto Tech

10 sisteme care nu ar trebui să lipsească de pe viitoarea ta maşină

Maşinile devin din ce în ce mai tehnologizate. Inginerii inventează în fiecare zi sisteme care să ne facă viaţa mai uşoară la volan. Iată 10 sisteme care nu vor lipsi de pe automobilele din viitorul apropiat.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Feature

FEATURE: Cât de aproape suntem de automobilul care se conduce singur?

Viitorul bate la uşă. Maşiniile devin din ce în mai inteligente, sistemele electronice de asistare a celui de la volan sunt din ce în ce mai multe. Iată ce ne aşteaptă în viitorul apropiat.
Miercuri, 21 Septembrie 2011 | Feature

FEATURE: Cum va arăta lumea auto în 2025?

Lumea auto se schimbă. Apar automobile electrice, iar industria se zbate să se adapteze la o economie mondială din ce în ce mai şubredă. Iată la ce schimbări ne putem aştepta în viitorul apropiat şi cum va arăta lumea auto în 2025.
Vineri, 12 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA solicita ajutorul Consiliului Mondial

FOTA a solicitat ajutorul Consiliului Mondial al FIA pentru a rezolva urgent criza din Formula 1 care pune in pericol viitorul competitiei.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Industrie

OFICIAL: Hummer va fi cumparat de Sichuan Tengzhong

Asa cum probabil multi au anticipat, o companie chineza este misteriosul cumparator interesat de Hummer. Firma asiatica nu este una foarte populara si nici nu activeaza pe piata automobilelor.
Joi, 28 Mai 2009 | Concepte

Studiu de design: un Impreza WRX STI mai atragator

Pentru cei care isi doreau un Subaru Impreza WRX STI mai agresiv, studiul designerului Lars Martensson ar putea fi o alternativa.
Vineri, 15 Mai 2009 | Formula 1

Zi decisiva pentru viitorul Formulei 1

Sefii echipelor din Formula 1 vor discuta vineri cu Max Mosley si Bernie Ecclestone pentru a ajunge la o intelegere in privinta regulamentului tehnic pentru sezonul viitor, in caz contract constructorii amenintand cu retragerea din competitie.
Vineri, 10 Aprilie 2009 | Concepte

Premiera: Hyundai a dezvaluit conceptul hibrid Nuvis

Coreenii de la Hyundai au dezvaluit in cadrul Salonului de la New York conceptul Nuvis, un SUV cu patru locuri destinat familiilor din viitor.
Marti, 10 Martie 2009 | Formula 1

Tost: "Toro Rosso va concura si in 2010"

Franz Tost sustine ca Toro Rosso are viitorul asigurat in Formula 1, desi Scuderia va fi nevoita sa isi construiasca singura monopostul pentru sezonul 2010.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 31 Ianuarie 2009 | Formula 1

Mateschitz nu se grabeste sa vanda Toro Rosso

Dietrich Mateschitz a dezvaluit ca nu intentioneaza sa vanda Scuderia Toro Rosso decat daca gaseste un cumparator capabil sa garanteze viitorul echipei.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Economic

Industria auto britanica a primit un ajutor de 2.47 miliarde de euro

Guvernul britanic a aprobat un imprumut de 2.47 milioane de euro pentru redresarea constructorilor auto afectati de criza.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Formula 1

Toyota: "Trulli, cel mai rapid pilot in calificari"

John Howett, presedintele Toyota Racing, considera ca Jarno Trulli este cel mai rapid pilot din Formula 1 in sesiunile de calificari.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Constructorii trebuie sa ramana loiali F1"

Bernie Ecclestone propune ca echipele constructoare sa aiba permisiunea de a cheltui cati bani doresc cu conditia de a ramane in Formula 1 pe termen lung.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | Formula 1

Toyota trebuie sa castige pentru a-si asigura viitorul

Presedintele Toyota a avertizat ca ramanerea constructorului nipon in Formula 1 depinde de obtinerea unor performante pe masura in sezonul 2009.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | GENEVA 2009

EDAG prezinta conceptul viitorului: Light Car

Salonul Auto de la Geneva va marca debutul unui concept mai putin obisnuit, care va impresiona prin abundenta inovatiilor pe care le va promova.

Tag-uri similare

Toyota, Red Bull, Nissan, regulament, Hyundai, Toro Rosso, FIA, GM, Concept, Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru