Studiu de design: un Impreza WRX STI mai atragator

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.05.2009
Pentru cei care isi doreau un Subaru Impreza WRX STI mai agresiv, studiul designerului Lars Martensson ar putea fi o alternativa.

Pentru cei care s-au plans intotdeauna de look-ul sportiv al noii generatii Subaru Impreza, un tanar designer pe nume Lars Martensson, recunoscut si sub titulatura de "GRID", a pus la punct o prelucrare digitala care schimba abordarea estetica a hatchback-ului de performanta.

Conceptul gandit de Martensson pastreaza liniile unui hatchback dar adauga o garda la sol ceva mai inalta si un kit aerodinamic cu prize mari de aer si deflector posterior. Linia blocurilor optice a fost si ea modificata iar capota se poate lauda cu o priza de aer mai generoasa.

Conceptul Subaru Impreza WRX STI Independent ramane insa doar la stadiul de exercitiu de design momentan.

via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • Da, intr-adevar, Scirocco e un punct de plecare bun pt un studiu de design.:P
    6 5
  • adrian
    unde?
    parca ar fi scirocco din anii 70. ce bine ca nu aveam designeri ca astia la subaru.
    2 0
  • Oricum ati judeca daca Subaru ar arata asa ar fi apreciata si pentru estetica. Daca Civicul european are fanii lui nu vad de ce masina de mai sus nu ar avea.
    1 0
  • subaru
    exceleaza pentru motoare , fiabilitate si altele , dar la desing sunt inca la faza lui lamborghini diablo dupa cate vad eu
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru