Președintele Ferrari: “Noul CEO ne va ajuta să construim un viitor cel puțin la fel de bun ca trecutul”

de Paul Cosma
Luni, 10.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sub conducerea noului CEO Louis Camilleri, Ferrari are determinarea să fie o companie de succes la fel ca pe vremea fostului șef Sergio Marchionne, potrivit unei declarații făcute de președintele constructorului italian.

Propunerea lui Louis Camilleri în calitate de nou CEO al Ferrari s-a bucurat de susținerea acționarilor, cu un vot favorabil în proporție de 98%, la ultima întâlnire a investitorilor. Totodată, președintele John Elkann crede că Louis Camilleri este omul potrivit să continue munca lui Sergio Marchionne, cel care a încetat din viață în luna iulie.

“Sergio Marchionne a întărit fundațiile Ferrari și acum putem să construim un viitor strălucit pe aceste baze,” a declarat John Elkann, președintele Ferrari.

Acesta crede că, sub conducerea CEO-ului Louis Camilleri, Ferrari are puterea să construiască un viitor cel puțin la fel de bun ca trecutul.

Sub comanda lui Camilleri, Ferrari va lansa primul său SUV, model ce urmează să apară în cel mult doi ani. SUV-ul Ferrari face parte din planurile producătorului pentru următorii cinci ani. Italienii vor să-și dubleze profitul până în 2022, iar un SUV ar juca un rol determinant în atingerea acestui obiectiv.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru