Succes

Vineri, 12 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai Kona EV, succes peste așteptări în primul an de lansare: SUV-ul electric va ajunge la 11.000 de clienți până la sfârșitul anului

Hyundai Kona EV la ajunge la aproximativ 11.000 de clienți din Europa, până la sfârșitul acestui an. Potrivit oficialilor companiei, cererea pentru SUV-ul subcompact electric este atât de mare încât trebuie să tripleze numărul unităților produse pentru a satisface toate comenzile și a reduce timpul de așteptare.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Industrie

Președintele Ferrari: “Noul CEO ne va ajuta să construim un viitor cel puțin la fel de bun ca trecutul”

Sub conducerea noului CEO Louis Camilleri, Ferrari are determinarea să fie o companie de succes la fel ca pe vremea fostului șef Sergio Marchionne, potrivit unei declarații făcute de președintele constructorului italian.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Șeful Opel are planuri mari: “Ne dorim să creștem în afara Europei, vrem să vindem mașini electrice în China”

Opel vrea să devină un constructor profitabil, care să aibă și o prezență însemnată în afara Europei, potrivit planului de bătaie anunțat de șeful Michael Lohscheller. Pe termen lung, acesta vrea ca Opel să vândă mașini electrice în China, după ce situația financiară va fi una de “succes”.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Volvo așteaptă o creștere a vânzărilor de hibrizi în 2018: suedezii mizează pe succesul noului XC40 și al cunoscutului XC90

Volvo a raportat o scădere a vânzărilor de motoare diesel în Europa, spunând că tot mai mulți clienți aleg modelele sale cu propulsie hibridă. Constructorul suedez se așteaptă la un 2018 de succes cu ajutorul modelelor XC40 și XC60.

Tag-uri similare

Volvo, vanzari, profit, hibrizi, XC60, XC90, XC40, 2018, succes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru