Primul SUV Ferrari, confirmat pentru 2019: șeful companiei promite cel mai rapid model din segment

de Petre Barac
Vineri, 26.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat că primul SUV din gama Ferrari va fi gata până la sfârșitul anului 2019 sau, cel mai târziu, începutul anului 2020.

În ciuda faptului că un SUV Ferrari era văzut mai degrabă ca o glumă sau ca o promisiune în vânt, iată că a venit și confirmarea din partea șefului companiei.

Sergio Marchionne, cel care conduce destinele grupului Fiat-Chrysler, a declarat că Ferrari lucrează deja la dezvoltarea primului său SUV, modelul urmând să apară în cel mult doi ani.

“Probabil că va fi gata la sfârșitul lui 2019 sau începutul lui 2020. Lucrăm deja la mașină, ea nu este gata, dar arată bine”, a spus Marchionne, care promite că viitorul model va fi cel mai rapid din segmentul său.

SUV-ul Ferrari face parte din planurile producătorului pentru următorii cinci ani. Italienii vor să-și dubleze profitul până în 2022, iar un SUV ar juca un rol determinat în atingerea acestui obiectiv.

Via Autoexpress

Comentarii (4)

  • Adrian C
    Asteptam cu nerabdare sa anunte si versiunea diesel :)))
    15 4
  • Aleics
    Mai toti producatorii premium se dadeau de ceasul mortii , ca ei nu fac Suv uri , nu electrice sau hibride , dar incetul cu incetul urmaresc trend ul !
    15 4
  • someone
    pt ferrari va fi mai greu sa faca un suv....lambo a reusit datorita experientei anterioare in tractoare :))))
    15 4
  • au inebunit cu totii , totul este pentru bani
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru