Lincoln

Miercuri, 30 August 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Lincoln electric va fi un SUV cu 7 locuri. Lansarea, programată în 2025

Lincoln va lansa primul său model electric din istorie în următorii 2 ani. Primul model cu zero emisii al constructorului american va fi un SUV cu 7 locuri.
Vineri, 19 August 2022 | Concepte

Lincoln cochetează cu designul retro: Model L100 este un concept pur electric și autonom

Lincoln a publicat primele imagini cu noul concept Model L100. Acesta este pur electric și 100% autonom, iar designul este inspirat de Model L din 1922.
Joi, 21 Aprilie 2022 | Concepte

Lincoln prezintă conceptul Star, care anunță un viitor SUV electric

Lincoln a prezentat, oficial, noul concept Star, care anunță un viitor SUV electric al mărcii americane. Cu ocazia prezentării noului concept, Lincoln a anunțat că va lansa 4 modele electrice noi până în 2026, în drumul de a deveni o marcă de lux pur electrică.
Sambata, 05 Februarie 2022 | Feature

Lincoln sărbătorește 100 de ani de când a intrat în familia Ford. Cum a luat ființă compania

Constructorul american de mașini de lux sărbătorește, în acest an, 100 de ani de când a fost preluat de către Ford. Lincoln, un rival redutabil pentru Cadillac, face pași repezi către electrificare, urmând să aibă o gamă de modele pur electrice până în 2030, la nivel mondial.
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Primul Lincoln electric debutează în 2022. Tot portofoliul de modele ar putea fi electrificat până în 2030

Anul viitor vom face cunoștință cu primul Lincoln 100% electric. Până în 2030, constructorul american intenționează ca tot portofoliul de modele să fie electrificat.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Modele noi

Se reaprinde un duel american 100%: noul Lincoln Navigator promite să fie mai bun decât actualul Cadillac Escalade

Americanii se pregătesc pentru un nou duel de la egal la egal între Lincoln Navigator și Cadillac Escalade. Noua generație a lui Navigator se va lansa cu ocazia Salonului Auto de la New York.
Joi, 24 Martie 2016 | Modele noi

Vi-l mai aduceți aminte pe Lincoln Navigator? SUV-ul american a reînviat sub forma unui concept futurist

Lincoln a prezentat la Salonul de la New York prototipul unui viitor Navigator. Acesta vine cu uși cu deschidere verticală, cu un spațiu interior mare și cu un motor de 400 de cai putere.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Industrie

Bentley acuză marca Lincoln de plagiat în cazul conceptului Continental: "În locul vostru l-am fi denumit Flying Spur Concept"

Discuţii aprinse în industria auto după ce designerul-şef Bentley, Luc Donckerwolke, l-a acuzat pe omologul său de la Lincoln că s-a inspirat masiv din Flying Spur atunci când a desenat conceptul Continental.
Luni, 30 Martie 2015 | Concepte

Lincoln Continental Concept prefaţează viitorul mărcii americane

Ford Motor Company pregăteşte o nouă navă amiral pentru gama Lincoln. Aceasta se numeşte Continental Concept şi primeşte o versiune de serie în 2016.
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Modele noi

Lincoln MKX - primele imagini cu noua generație a SUV-ului american premium

Primele imagini cu noua generație a SUV-ului Lincoln MKX au ajuns pe internet înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 05 August 2014 | General

Ford oferă plăcuţe de frână gratuite pe viaţă clienţilor din SUA

Ford a anunţat că va oferi garanţie pe viaţă la plăcuţele de frână instalate pe modelele sale, Lincoln sau Mercury din Statele Unite. Americanii vor schimba plăcuţele de frână gratuit clienţilor.
Marti, 05 Februarie 2013 | Feature

Toate reclamele auto de la Superbowl 2013

Superbowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Finala Campionatului de Fotbal American aduce în faţa televizoarelor milioane de telespectatori şi este un prilej excelent pentru difuzarea unor reclame auto speciale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 August 2012 | Siguranta

Mercedes, Lexus şi Audi au obţinut rezultate slabe la noul test de siguranţă al institutului american IIHS

Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4 şi Lexus IS au obţinut cele mai proaste rezultate din primul lot de automobile testate în baza noii proceduri a americanilor de la IIHS. În contrast, Acura TL, Volvo S60 şi Infiniti G au fost singurele care au obţinut calificative bune.
Vineri, 30 Martie 2012 | Feature

FEATURE: Tragedii auto - celebrităţi care au murit în maşină

De-a lungul timpului, nume celebre din politică, literatură, industria filmului sau a muzicii şi-au găsit sfârşitul într-un automobil. Iată cele mai cunoscute cazuri.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Lincoln MKZ Concept aduce un plus de dinamism

Lincoln, marca de lux a concernului Ford a adus la Salonul Auto de la Detroit conceptul MKZ. Acest concept prefigurează o viitoare berlină de lux pentru piaţa americană.
Vineri, 12 August 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Muzeul Louwman - Am retrăit 10 frânturi din istoria automobilului

Automarket a făcut o scurtă vizită la Muzeul Louwman din Haga. Aceasta este cea mai veche colecţie privată de automobile deschisă publicului.
Luni, 18 Iulie 2011 | Modele noi

Lincoln vrea să facă maşini la fel de manevrabile ca modelele BMW

Oficialii Lincoln vor prezenta versiuni împrospătate ale modelelor MKS şi MKT la Salonul Auto de la Los Angeles, pe care se bazează pentru a atrage clientela premium de pe piaţa americană.
Vineri, 06 Mai 2011 | Economic

29 de maşini despart BMW de Mercedes în topul vânzărilor din SUA

BMW a reuşit să se poziţioneze în luna aprilie pe prima poziţie în topul constructorilor de lux din SUA. Bavarezii i-au devansat pe rivalii de la Mercedes cu doar 29 de maşini.
Joi, 02 Decembrie 2010 | Industrie

Ford a angajat un designer de la Cadillac pentru a schimba marca Lincoln

Fostul designer şef al exterioarelor Cadillac va deveni liderul întregului departament de design de la Lincoln pentru a ajuta la renaşterea mărcii de lux a celor de la Ford.
Luni, 04 Octombrie 2010 | General

Marca Lincoln va debuta în Europa în maximum cinci ani

Lincoln va debuta pe piaţa din Europa în termen de cinci ani pentru a umple golul lăsat de Volvo şi Jaguar în portofoliul premium al celor de la Ford Motor Company pe piaţa de pe Bătrânul Continent.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru