Chinezii prezintă o mașină sport electrică, deghizată în hatchback cu trei uși

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania chineză Qiantu Motors a lansat un model electric de performanță, numit K20. Ceea ce îl face să fie neobișnuit este silueta sa de hatchback cu trei uși, deși aceasta este o mașină sport.

O companie din China, numită Qiantu Motors, a publicat imagini cu un nou model electric oarecum neobișnuit. Noul K20, așa cum este numit, este o mașină electrică de performanță, dar care este deghizată într-un hatchback cu trei uși.

Anterior, au fost prezentate două concepte ale acestui model în 2018 și în 2019, însă abia acum a fost lansată versiunea de serie. Caroseria lui K20 este sculptată în scopuri aerodinamice, iar modelul se încadrează, ca dimensiuni, în clasa modelelor compacte. În partea din față avem faruri LED cu un design ascuțit, iar în partea din spate, stopurile LED sunt unite printr-o bandă iluminată. Nu în ultimul rând, nota sportivă este completată de difuzorul spate.

La interior avem un ecran digital împărțit în două zone pentru instrumentarul de bord și pentru sistemul multimedia. Aici remarcăm și accentele din cupru, precum și aeratoarele care au un aspect asimetric.

Compania nu a dezvăluit multe detalii despre propulsorul electric, însă acesta îl ajută pe K20 să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde.

Deocamdată, nu există alte informații cu privire la performanță și autonomie.

Noul Qiantu K20 va fi vândut exclusiv în China începând din ultimul trimestru al anului.

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Masina sport deghizata in hatchback? Adica hot-hatch? :)))
    8 1
  • Mașinuța asta parcă face parte dintr-un film SF de mână doua.este ciudată, simpatică.este altceva.problema ei este că este chinezească și până acum nu a reușit să copieze pe nii
    1 2
  • Mi-aș dori și eu să am o slujbă că asta
    1 2
  • Au facut economie pe partea de design. Au platit vreun elev sa le deseneze masina?

    Iar acele scaune cu siguranta nu sunt sport
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru