Masina electrica

Marti, 02 Noiembrie 2021 | Intern

Dacia a livrat 1.000 de exemplare Spring în România. Este cel mai vândut automobil electric din țara noastră

Potrivit constructorului român de automobile, modelul electric Spring a ajuns deja la 1.000 de clienți în România. Albastrul este culoarea preferată și 95% dintre clienți au optat pentru sistemul de încărcare rapidă, inclus pe lista de opționale.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Reportaj

REPORTAJ: Am vizitat cea mai mare fabrică de plută din lume, locul în care se face interiorul lui Mazda MX-30

Pluta prinde rădăcini în interiorul modelelor Mazda. Electricul MX-30 este prima mașină de serie actuală care folosește acest material sustenabil. Am văzut pe viu cum se produce în cadrul unei fabrici din Portugalia.
Duminica, 10 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.3 a adunat 144.000 de clienți în primul an de la debut

Constructorul german de automobile anunță că a comercializat peste 144.000 de exemplare ID.3 în primul an de la lansarea acestui model electric în Europa. Mai mult, ID.3 a adus 70.000 de clienți noi pentru marca din Wolfsburg.
Vineri, 08 Octombrie 2021 | Intern

O companie românească a lansat o priză pentru mașini electrice. Preț de 499 de euro + TVA

Compania timișoreană Lektri.Co a lansat o priză de încărcare pentru mașini electrice. Ea este concepută în România și costă 499 de euro + TVA.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Rolls-Royce Spectre, primul model electric al producătorului britanic, ajunge pe piață în 2023

Constructorul britanic de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu primul său model pur electric. Botezat Spectre, acesta va debuta în trimestrul al patrulea din 2023.
Marti, 10 August 2021 | Viața cu Nissan Leaf

Viața cu Nissan Leaf: interviu cu Marius Iordan, un posesor care folosește mașina electrică de 4 ani

Inaugurăm o nouă rubrică, dedicată clienților lui Nissan Leaf. Astăzi stăm de vorbă cu Marius Iordan, un client care folosește mașina electrică de 4 ani.
Marti, 30 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Lucid Motors, sedanul electric de 1065 de cai putere, primul pas al companiei către modele accesibile

Directorul executiv al companiei Lucid Motors are în plan să intre pe piața mașinilor electrice accesibile, însă totul se va întâmpla treptat. Lansarea primei lor mașini va avea loc în a doua jumătate a acestui an și va reprezenta punctul de plecare în acest proiect.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Volkswagen ID.3 - vom avea alături de noi și „Golf-ul electricelor”

După ce anul trecut am condus în Electric România versiunea electrică a lui Golf, anul acesta trecem la nivelul următor cu mașina supranumită „Golf-ul electricelor”. Noul Volkswagen ID.3 a ajuns în România și va lua parte la turul nostru electric.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Porsche Taycan Turbo, cel mai puternic model din turul României cu 8 mașini electrice

Porsche Taycan Turbo este cel mai puternic model electric pe care îl vom vedea în #ElectricRomânia 2020. Primul vehicul din gama nemților echipat exclusiv cu motoare electrice poate dezvolta până la 680 de cai putere, iar autonomia maximă comunicată de oficiali este de până la 450 de kilometri.
Luni, 31 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Mini Cooper SE, senzația de kart tradusă în zâmbete/kWh

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, va lua parte la Electric România 2020 by Vitesco Technologies. Deși are cea mai mică autonomie din grupul celor 8 mașini cu care vom face turul României, britanicul promite să transforme energia electrică în zâmbete largi.
Vineri, 28 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Kia e-Niro - dragostea pentru SUV-uri compacte poate avea zero emisii

Kia e-Niro încearcă să combine dragostea europenilor pentru SUV-uri, manifestată intens în ultimii ani, cu toate cunoștințele brandului în domeniul electrificării. SUV-ul sud-coreean promite o autonomie confortabilă pentru #ElectricRomânia 2020.
Luni, 10 August 2020 | General

Ioniq devine sub-brand de electrice pentru Hyundai: asiaticii vor lansa trei modele electrice noi în următorii patru ani

Hyundai a anunțat lansarea noului sub-brand de electrice Ioniq. În următorii patru ani, asiaticii vor lansa trei modele electrice noi sub această denumire. Pe listă se află două SUV-uri și un sedan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Mai 2020 | Industrie

Mazda a demarat producția SUV-ului electric MX-30: livrările pe piața din România încep în toamna acestui an

Mazda a început producția SUV-ului MX-30 la uzina Ujina din Hiroshima, Japonia. Livrările pe piața din România vor începe în toamna acestui an.
Vineri, 08 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitorul model electric dezvoltat pornind de la conceptul Imagine by Kia va fi lansat în 2021: autonomie de circa 480 de kilometri și sistem electric la 800V

Conceptul Imagine by Kia va sta la baza unui SUV electric de serie. Modelul va fi prezentat în 2021 și va fi echipat cu un sistem electric la 800V, iar bateria va asigura o autonomie de circa 480 de kilometri.
Vineri, 01 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Peugeot nu exclude lansarea unui e-208 mai accesibil: modelul electric ar urma să aibă o baterie cu o capacitate mai mică

Oficialii Peugeot nu exclud lansarea unui e-208 cu autonomie redusă și preț mai mic. Actualul model electric de clasă mică este echipat cu o baterie de 50 kWh care promite o autonomie de până la 340 de kilometri.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu SUV-ul electric BMW iX3 au "scăpat" pe internet: modelul va avea o autonomie de peste 440 de kilometri

Viitorul BMW iX3 va fi prezentat în scurt timp, însă două fotografii cu SUV-ul electric au "scăpat" deja pe internet. Noul iX3 va fi echipat cu un motor electric cu 286 CP și va avea o baterie capabilă să ofere o autonomie de peste 440 de kilometri.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Modele noi

Fisker promite o mașină electrică “de volum” care să coste 40.000 de euro: vânzările globale vor începe în 2021

Henrik Fisker, fondatorul brandului cu același nume, promite că va lansa o mașină electrică “mai accesibilă” cu prețul de 40.000 de euro. Fisker susține că noul model va fi produs în SUA, dar va fi vândut la nivel global din 2021.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Electric challenge cu noul Nissan Leaf

#ElectricChallenge: Defilare în liniște pe străzile din Sibiu și întoarcerea la București

După ce am ajuns cu un singur plin de energie de la București la Sibiu, Nissan Leaf avea nevoie de o pauză. Am rulat în liniște pe străzile din Sibiu și am imortalizat mașina electrică în puncte cheie ale orașului. Ne-am întors apoi la București într-un ritm normal, ca să aflăm că diferențele nu sunt foarte mari.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Electric challenge cu noul Nissan Leaf

#ElectricChallenge: Nissan Leaf a parcurs București-Sibiu cu un singur plin al bateriei

Am învins! Așa ar trebui să înceapă această poveste a aventurii noastre de la București la Sibiu la volanul unei mașini electrice. Am parcurs distanța cu un singur plin de energie. Ba chiar am mai și rămas cu ceva curent în baterie.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Nemții testează un vehicul electric cu panouri fotovoltaice: autonomie de 250 de kilometri și preț de 16.000 de euro

Un start-up din Germania a început să testeze un vehicul electric ce poate fi încărcat și cu ajutorul panourilor fotovoltaice în timpul mersului. Mașina numită Sion promite o autonomie de 250 de kilometri, va avea un preț de pornire de 16.000 de euro, iar producția este programată să înceapă în 2019.

Tag-uri similare

Nissan Leaf, model electric, masina electrica, Leaf, MDI, masina pe aer comprimat, Universitatea din Barkley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru