Ferrari a cerut oficial rejudecarea penalizării lui Vettel din Canada: Scuderia nu a oferit detalii despre noile dovezi

de Daniel Popescu
Marti, 18.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a solicitat în mod oficial rejudecarea penalizării de cinci secunde pe care Sebastian Vettel a primit-o în cursa de la Montreal, în urma căreia germanul a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.

Ferrari a renunțat recent la ideea de a depune apel la decizia comisarilor de cursă de la Marele Premiu al Canadei care l-au penalizat pe Sebastian Vettel cu cinci secunde, ca urmare a faptului că o prevedere a Codului Sportiv Internațional stipulează că o echipă nu are dreptul de a face apel la o decizie care a fost luată în timpul cursei.

Cu toate acestea, presa internațională a speculat că Ferrari are o a doua cale de atac, printr-o cerere de rejudecare a cazului dacă aduce dovezi noi în sprijinul nevinovăției lui Vettel.

Ferrari a confirmat la începutul acestei săptămâni că a cerut în mod oficial rejudecarea cazului, însă a refuzat să ofere detalii despre dovezi noi pe care le-a descoperit în datele telemetrice.

Cel mai probabil, pasul următor este ca FIA să-i convoace pe cei trei comisari de cursă de la Marele Premiu al Canadei, iar aceștia vor decide în primul rând dacă noile dovezi pot fi admise.

În cazul unui raport favorabil, comisarii vor discuta ulterior cu oficialii Ferrari, care vor avea rolul de a aduce argumente că penalizarea lui Vettel este incorectă.

Pentru moment nu este clar când ar putea fi anunțată o decizie finală în acest caz.

Via Autosport

Comentarii (10)

  • Pacat ca nu a fost la Monaco incidentul asta. Chiar nu pot termina cu el?
    10 12
  • Costel
    cand aud afirmatia "he's just come back on the track so dangerously" apartinand unui cvintuplu campion mondial pentru mine ii extrem de evident cine poseda cu adevarat trompe uterine & ovare dintre hamilton si vettel , cine ii inzestrat cu organe sexuale interne / externe dintre lewis si sebastian iar finalul sezonului actual poate ca va consfinti inca o premiera deloc nesemnificativa a marelui circ :

    a sasea femeie participanta in F1 dar ce-i cu adevarat mai notabil , prima duduie campioana mondiala in cele 70 de sezoane ale F1 , afro pe deasupra
    25 27
  • Cuostele pe Hamilton il faci fetita, asta al tau care ori plange oti topaie de bucurie cum e? Pacat ca in ultima vreme doar plange. :))
    19 17
  • Nu e mare diferenta intre circuitul din Franta si cel din Canada, asa ca Vettel poate obtine un rezultat bun, poate victoria ...
    15 11
  • @Fetal
    Cred ca raspunsul e Fetel Degetzel...
    14 19
  • daniel
    Costel
    Capsorul care se sprijina pe gatutul tau are si alt rol decat sa nu te ploua in ...gat?
    E aberant ce ai scris mai sus!
    Nu ti-as dori pe autostrada sa-ti iasa unul asa in cale cum a facut-o Seb. Sigur nu ai avea nimic cu mamica lui.
    Pana la urma multa vorbarie pentru .... nimic.
    Exista prevedere reglamentara. se aplica. Punct!
    15 14
  • @Costel
    Nicole Scherzinger poate sa-si confirme ca Hamilton este barbat. In schimb al tau intreba echipa ce are intre picioare.Parca se zvonea ca Grosjean ar fi avut o relatia cu Vettela si de asta-i face favoruri pe pista.Vettela are o familie doar de suprafata ca sa-si ascunda preferintele.
    13 14
  • Ca ala o fi gay, ca celalalt nu e, nu ma intereseaza, totusi daca tot judecam dupa preferinte....Vettel are deja copil, Lewis si prietenul lui, pustanul ala mic de mai canta pentru fetite, Bieber?

    Este regula si se aplica si punct...si totusi https://youtu.be/DAMs14qWd1w
    6 10
  • Alex, tu chiar crezi ca e copilul lui?
    5 7
  • Proasta natie de oameni aici!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru