SUA

Duminica, 04 Martie 2018 | O lume nebuna

"Talent" precoce: un american de doar 10 ani, arestat pentru tentativă de furt auto

Un băiat de doar 10 ani din Florida a fost arestat de Poliție după ce a încercat să fure două mașini din parcarea unui dealer auto. Și nu ați aflat decât începutul.
Sambata, 03 Martie 2018 | Industrie

Mașini "curate", producție "murdară": fabrica Tesla din Fremont, California, a fost amendată pentru emisii ilegale de oxizi de azot

Autoritățile din California au amendat Tesla cu 140.000 de dolari din cauza emisiilor NOx peste limita admisă în perioada 2013-2016 în urma producției de mașini la fabrica Fremont, care asamblează Model S, Model X și Model 3. Tesla dă vina pe "greaua moștenire" GM și Toyota.
Joi, 01 Martie 2018 | Masini autonome

Decizie istorică în industria auto: California va permite circulația pe drumurile publice a mașinilor autonome fără șoferi

Statul american California este prima unitate administrativ-teritorială din lume care a anunțat că va permite circulația pe drumurile publice a mașinilor autonome, fără șoferi la volan ca măsură de siguranță. Decizia va intra în vigoare din data de 2 aprilie.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Încă o posibilă victimă în scandalul Dieselgate: Mercedes este suspectată de manipularea emisiilor diesel în SUA

Autoritățile din Statele Unite au descoperit posibile softuri ilegale pe care Mercedes le-ar fi folosit ca să manipuleze testele de emisii pentru modelele sale cu motoare diesel, susține presa germană.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

X4 a murit, trăiască X4: BMW pregătește începerea producției pentru noua generație a SUV-ului său

BMW anunță că producția primei generații X4 se va încheia în curând, iar fabrica sa din Spartanburg, SUA, se pregătește să înceapă construcția noului SUV german.
Marti, 13 Februarie 2018 | Economic

Volkswagen a anunțat vânzări record în luna ianuarie: 533.500 de mașini au fost livrate către clienți la nivel global

Marca Volkswagen a vândut 533.500 de mașini către clienții săi în luna ianuarie la nivel global, cu 7.1% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. E record absolut pentru constructorul german.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mizează pe Santa Fe: Hyundai speră că noua generație a SUV-ului său va ajuta la creșterea vânzărilor companiei

Hyundai speră că noua generație a SUV-ului Santa Fe va ajuta la creșterea vânzărilor companiei, în special pe piața din Statele Unite.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Industrie

Tot mai aproape de revenire: grupul PSA a ales orașul Atlanta ca viitor sediu pentru operațiunile sale din SUA

Grupul Peugeot-Citroen este tot mai aproape de revenirea pe piața din Statele Unite ale Americii, iar viitorul său sediu ar urma să fie stabilit în orașul Atlanta, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Industrie

Volkswagen prinde curaj după scandalul Dieselgate: “Vrem să devenim un brand relevant în Statele Unite”

Grupul Volkswagen vrea să investească mai mult de 3 miliarde de dolari în SUA pentru ca brandul să devină unul relevant pentru piața americană.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Economic

Record de vânzări pentru Porsche, cu peste 246.000 de unități livrate în 2017: Macan a fost modelul cel mai căutat

Porsche a înregistrat încă un an cu vânzări record, după ce a livrat peste 246.000 de mașini către clienții săi, în 2017. Porsche Macan a fost cel mai bine vândut model al constructorului german.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Toyota și Mazda vor construi o fabrică în SUA: investiție de 1.6 miliarde de dolari

Statul american Alabama va găzdui o fabrică auto ce va fi construită de Toyota și Mazda, în urma unei investiții care se ridică la 1.6 miliarde de dolari.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Industrie

Ford își continuă supremația pe piața din SUA: primul loc în topul vânzărilor pentru al optulea an la rând

Ford a continuat să domine și în 2017 piața din Statele Unite, devenind brandul cu cele mai mari vânzări pentru al optulea an la rând.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Industrie

Recorduri pentru Aston Martin: cele mai bune vânzări și cea mai mare producție din ultimii 9 ani

Aston Martin a anunțat că vânzările sale și producția au atins recordul ultimilor 9 ani, ca urmare a cererii ridicate pentru modelul său DB11.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Economic

Fiat-Chrysler vrea să ajungă la o înțelegere cu clienții săi: grupul a fost dat în judecată pentru manipularea emisiilor diesel a 104.000 de mașini vândute în SUA

Avocații Fiat-Chrysler și proprietarii mașinilor produse de grupul auto poartă discuții pentru o înțelegere în procesele privind acuzațiile de manipulare a emisiilor pentru modelele diesel vândute în perioada 2014-2016, anunță o instanță de judecată din SUA.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen vrea să instaleze în SUA 2.800 de stații de încărcare pentru mașinile electrice până în 2019: sunt vizate 17 orașe mari

Volkswagen a anunțat că vrea să instaleze 2.800 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în 17 dintre cele mai mari orașe din Statele Unite, până în 2019.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | Siguranta

BMW cheamă în service toate modelele i3 din SUA, din cauza unui “risc de accidentare la gât pentru șoferii scunzi”: clienții din Europa nu sunt afectați de recall

BMW cheamă în service toate modelele i3 din Statele Unite pentru un “posibil risc de accidentare la gât pentru șoferii scunzi”. Clienții din Europa nu sunt afectați de recall, potrivit nemților.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Studiu Ford: “Angajații noștri vor mai multe mașini electrice; plănuim să triplăm numărul stațiilor de încărcare”

Un studiu realizat în SUA și Canada a arătat că angajații Ford și-ar cumpăra sau închiria o mașină electrică dacă ar avea mai multe stații de încărcare la locul de muncă.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Skoda amână întoarcerea pe piața din SUA: “Grupul VW ne-a cerut să ne concentrăm pe proiectul mașinii ieftine pentru India”

Skoda își amână întoarcerea pe piața din Statele Unite și se concentrează pe proiectul mașinii ieftine pentru piața indiană.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Industrie

Lamborghini Centenario: Un supercar italian cu doar 75 de kilometri la bord a fost scos la vânzare în SUA pentru 3.4 milioane de dolari

Un Lamborghini Centenario a fost scos la vânzare în statul american California pentru suma de 3.4 milioane de dolari.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Modele noi

Plan pe trei ani: Mitsubishi vrea să lanseze 11 modele noi în Europa și SUA

Mitsubishi a anunțat că vrea să lanseze 11 modele noi în următorii trei ani, atât în Europa, cât și în Statele Unite.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru