Polestar a primit peste 500 de comenzi ferme pentru primul său model: “Cei mai mulți clienți care au depus avansul sunt din SUA și Canada”

de Paul Cosma
Joi, 07.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Piața americană a arătat cel mai ridicat interes pentru Polestar 1, primul model al brandului 100% electric lansat de Volvo. Peste 500 de comenzi ferme au fost depuse pentru Polestar 1, cei mai mulți clienți fiind din SUA și Canada.

Anul trecut, Volvo a transformat Polestar într-un brand de sine-stătător cu intenția de a lansa numai modele hibride și electrice și a prezentat primul model din noua gamă.

Polestar 1 va fi lansat pe piață începând din a doua jumătate a anului viitor, iar prețul său va fi de 155.000 de euro pe teritoriul Europei.

Șeful companiei a dezvăluit acum că Polestar 1 a primit peste 500 de comenzi ferme din partea clienților, cei mai mulți dintre ei fiind din SUA și Canada. Avansul solicitat de producător a fost de 2.500 de euro.

Potrivit Polestar, peste 7.000 de persoane din 18 țări și-au manifestat interesul pentru coupe-ul hibrid, iar suedezii au decis să dubleze producția ca urmare a interesului major din partea clienților, producția inițială fiind de 500 de unități pe an.

Polestar 1 poate fi comandat doar de clienții din China, SUA, Suedia, Germania, Norvegia, Olanda, Finlanda, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Franța, Portugalia, Polonia, Italia, Austria, Elveția, Belgia și Canada.

Modelul hibrid este construit pe platforma Scalable Platform Architecture (SPA) și are un propulsor pe benzină de 2.0 litri și 343 de cai putere și două motoare electrice de 218 CP.

În regim 100% electric, Polestar 1 va avea o autonomie de 150 de kilometri.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru