Polestar deschide lista de precomenzi pentru coupe-ul hibrid Polestar 1 în 18 țări: avans de 2.500 de euro

de Cornel Șocariciu
Marti, 13.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Polestar au anunțat deschiderea listei de precomenzi pentru coupe-ul hibrid Polestar 1. Doar 18 țări sunt implicate în proces, iar cei interesați au de achitat un avans de 2.500 de euro.

La finalul anului trecut, Polestar a dezvăluit primul model de serie după separarea oficială de compania-mamă. Botezat simplu Polestar 1, noul model va intra în producția de serie la jumătatea anului 2019.

Acum, oficialii Polestar au anunțat deschiderea listei de precomenzi pentru coupe-ul hibrid. Momentan, 18 țări sunt implicate în acest proces, iar avansul cerut de Polestar este de 2.500 de euro.

Clienții din China, SUA, Suedia, Germania, Norvegia, Olanda, Finlanda, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Franța, Portugalia, Polonia, Italia, Austria, Elveția, Belgia și Canada pot depune suma cerută de Polestar.

Până în acest moment, Polestar a primit peste 7000 de cereri pentru Polestar 1. Modelul hibrid este construit pe platforma Scalable Platform Architecture (SPA) și are un propulsor pe benzină de 2.0 litri și 343 de cai putere și două motoare electrice de 218 CP. În regim 100% electric, Polestar 1 va avea o autonomie de 150 de kilometri.

Polestar 1 va putea fi achiziționat doar pe internet, prin intermediul unui site dedicat sau a unei aplicații mobile.

Mașina poate fi obținută doar pe bază de abonament pe 2 sau 3 ani, iar acesta va include și servicii suplimentare de preluare și de livrare dintr-un loc anume, dar și de închiriere a altor modele Volvo și Polestar. Plata abonamentului se va face lunar, însă Polestar nu a detaliat încă ce costuri vor suporta clienții.

Comentarii (1)

  • Arogantul
    pt daca abonementele sunt pe 2 sau 3 ani, cam asta o sa fie si costul pe luna, tot 2500 de parai, probabil la aonamentul pe 2 ani.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru