Polestar 1 va avea o producție dublată: Volvo a primit peste 6.000 de cereri pentru primul model electric sub brandul Polestar

de Petre Barac
Vineri, 09.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar 1 va beneficia de o dublare a producției, întrucât cererea depășește cu mult cele 1.500 de unități prevăzute de Volvo să fie construite pentru coupe-ul hibrid. Până acum, peste 6.000 de cereri au fost înregistrate pentru Polestar 1.

Polestar 1 este primul model de serie lansat sub brandul Polestar. Coupe-ul cu două uși are propulsie hibridă, 600 de cai putere și poate fi comandat din 2019 doar pe internet și pe baza unui abonament pe 2 sau 3 ani.

Cererile pentru Polestar 1 au depășit producția inițială planificată în doar o lună de la lansare, în condițiile în care constructorul a menționat că va produce doar 500 de unități pe an, parțial ca urmare a construcției dificile determinată de tehnologiile utilizate.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, oficialii Polestar au dezvăluit că au primit peste 6.000 de cereri pentru Polestar 1, astfel că o dublare a producției va fi făcută pentru a satisface apetitul clienților.

Cu toate că prețul lui Polestar 1 nu a fost anunțat până acum, estimările arată că valoarea de achiziție a modelului electric va fi de circa 150.000 de euro. Producția lui Polestar 1 este programată să înceapă la mijlocul anului viitor.

Via Autoexpress

Comentarii (1)

  • Arogantul
    tehnologie furata de la Merc, ah stai , de fapt nu, UPS :)))))))
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru