Cerere

Joi, 30 Aprilie 2020 | Industrie

Volkswagen și Daimler cer măsuri pentru relansarea industriei auto din Germania: “Trebuie să existe stimulente pentru creșterea cererii”

Volkswagen și Daimer au cerut Germaniei să introducă stimulente care să relanseze industria auto, după ce criza COVID-19 a dus la scăderea vânzărilor și profiturilor în primul trimestru.
Marti, 24 Martie 2020 | Industrie

Daimler redeschide fabrica din China: “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”

Daimler a redeschis fabrica și majoritatea dealerilor din China, iar “clienții au început să revină”, potrivit CEO-ului grupului german. “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”, a declarat Ola Kallenius.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo, despre vânzările de hibrizi plug-in: “Cererea este foarte mare în continuare. Clienții caută performanța, în dauna economiei de carburant”

Volvo înregistrează o cerere ridicată din partea clienților pentru modelele sale plug-in hybrid și susține că nu a fost afectat de introducerea WLTP. Șeful constructorului spune că, pentru majoritatea clienților, performanța motorului este mai importantă decât reducerea emisiilor și economia de carburant.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, respinsă din nou de japonezi: probabilitate ridicată ca fostul șef Nissan să rămână în detenție până la proces

Autoritățile japoneze au respins din nou cererea lui Carlos Ghosn de eliberare pe cauțiune, după ce acesta se oferise să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă și să nu plece din Tokyo. Este foarte probabil ca fostul șef Nissan să rămână în arest până la procesul său.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai Kona EV, succes peste așteptări în primul an de lansare: SUV-ul electric va ajunge la 11.000 de clienți până la sfârșitul anului

Hyundai Kona EV la ajunge la aproximativ 11.000 de clienți din Europa, până la sfârșitul acestui an. Potrivit oficialilor companiei, cererea pentru SUV-ul subcompact electric este atât de mare încât trebuie să tripleze numărul unităților produse pentru a satisface toate comenzile și a reduce timpul de așteptare.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Economic

Piața auto britanică, afectată de noul standard WLTP: producția, cererea și exporturile sunt în scădere de la începutul anului

Producția de mașini din Marea Britanie este în scădere din cauza pregătirilor pentru adoptarea noului standard de emisii WLTP, care a intrat în vigoare de la 1 septembrie. Potrivit asociației producătorilor, scăderi au fost înregistrate și la nivelul cererii și al exporturilor, WLTP fiind de asemenea principala cauză.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

PSA va mări producția pentru SUV-urile Peugeot, Citroen, DS și Opel: sunt vizate toate fabricile grupului din Europa

Grupul PSA a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile tuturor brandurilor sale: Peugeot, Citroen, DS și Opel. Cererea mare i-a determinat pe francezi să extindă capacitățile de producție la toate fabricile din Europa.
Joi, 24 Mai 2018 | Industrie

Volvo va mări producția lui XC40 datorită unei cereri copleșitoare: “Succesul acestui model ne-a depășit toate așteptările”

Volvo a anunțat creșterea producției pentru SUV-ul XC40, ca urmare a cererii “copleșitoare” pentru noul model. Suedezii susțin că au primit peste 80.000 de comenzi pentru Volvo XC40 și vor suplimenta producția la fabrica din Belgia. Totodată, acest model va fi produs și în China, începând de anul viitor.
Luni, 07 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a oprit comenzile pentru hibridul Golf GTE: “Timpul de livrare este foarte mare din cauza unei cereri fără precedent”

Volkswagen a anunțat că hibridul său Golf GTE nu mai poate fi comandat, pentru moment. Motivul? Nemții susțin că modelul are o cerere atât de mare, încât timpii de livrare au ajuns să fie foarte lungi, iar comenzile au fost oprite.
Vineri, 09 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar 1 va avea o producție dublată: Volvo a primit peste 6.000 de cereri pentru primul model electric sub brandul Polestar

Polestar 1 va beneficia de o dublare a producției, întrucât cererea depășește cu mult cele 1.500 de unități prevăzute de Volvo să fie construite pentru coupe-ul hibrid. Până acum, peste 6.000 de cereri au fost înregistrate pentru Polestar 1.
Joi, 08 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo se gândește să mărească producția pentru primul său model sub brandul Polestar: cele 500 de unități prevăzute inițial nu sunt suficiente pentru cererea ridicată

Polestar 1 ar putea să primească o mărire de producție, întrucât cererea depășește cu mult cele 500 de unități prevăzute de Volvo să fie construite pentru coupe-ul hibrid.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

VW Golf preia motorul 1.8 TSI 160 CP de la Passat

Pentru a putea face fata cererii pentru motorul 1.4 TSI de 160 de cai putere, Volkswagen a gasit o solutie temporara: imprumutarea unitatii de 1.8 litri si aceeasi putere, de la fratele mai mare Passat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Iulie 2009 | Industrie

Honda renunta definitiv la modelul FR-V

Honda va scoate din productie MPV-ul FR-V din cauza cererii foarte slabe. Decizia va fi pusa in aplicare in luna august, un inlocuitor fiind exclus in acest moment.
Joi, 14 Mai 2009 | Intern

Angajatii Dacia vor lucra si sambata

Conducerea Dacia a luat decizia de a introduce inca doua schimburi si in ziua de sambata, pentru a putea onora comenzile primite.
Joi, 19 Februarie 2009 | Intern

Dacia mareste productia pentru a face fata comenzilor din Germania

Cresterea cu 1300% a comenzilor din Germania pentru modelele Dacia ii va face pe muncitorii de la Mioveni sa mearga la uzina pana si sambata!

Tag-uri similare

Volkswagen, Dacia, Honda, Romania, productie, Germania, Golf, criza, fabrica, Passat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru