Eliberarea lui Carlos Ghosn, respinsă din nou de japonezi: probabilitate ridicată ca fostul șef Nissan să rămână în detenție până la proces

de Paul Cosma
Marti, 22.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autoritățile japoneze au respins din nou cererea lui Carlos Ghosn de eliberare pe cauțiune, după ce acesta se oferise să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă și să nu plece din Tokyo. Este foarte probabil ca fostul șef Nissan să rămână în arest până la procesul său.

O nouă încercare și o nouă nereușită pentru Carlos Ghosn în tentativa de a scăpa de arest prin plata unei cauțiuni.

Acesta n-a reușit să-i înduplece pe japonezi după ce s-a oferit să fie urmărit în permanență printr-un dispozitiv electronic purtat la gleznă și să nu părăsească orașul.

Cererea sa a fost respinsă încă o dată de autoritățile japoneze, astfel că, foarte probabil, fostul șef Nissan va rămâne în arest până la începerea procesului său.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat anul trecut pe 19 noiembrie în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Corocsenie Adrian
    Japonezii nu sunt Romani ! E normal sa respinga indiferent cine e si ce influenta are. De aia Japonia a ajuns ce a ajuns si astazi da lectii de civilizatie si moralitate oricarei alte natiuni !
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru