Eliberare

Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, respinsă din nou de japonezi: probabilitate ridicată ca fostul șef Nissan să rămână în detenție până la proces

Autoritățile japoneze au respins din nou cererea lui Carlos Ghosn de eliberare pe cauțiune, după ce acesta se oferise să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă și să nu plece din Tokyo. Este foarte probabil ca fostul șef Nissan să rămână în arest până la procesul său.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Cum vrea Carlos Ghosn să scape de arest: fostul șef Nissan se oferă să poarte dispozitiv de urmărire la gleznă și să rămână în Tokyo

Fostul șef Nissan, Carlos Ghosn, le-a propus autorităților japoneze să îl elibereze pe cauțiune și, în schimb, să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă la gleznă. În plus, Ghosn a spus că este dispus să nu plece din Tokyo.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Arest prelungit din nou pentru Carlos Ghosn, după alte acuzații de abateri financiare: avocații încearcă eliberarea pe cauțiune

Carlos Ghosn rămâne în arest, după ce detenția a fost prelungită din nou, în urma unor noi acuzații de abateri financiare. Avocații săi încearcă eliberarea pe cauțiune, potrivit Reuters.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest: japonezii au respins cererea de eliberare înaintată de avocații săi

Instanța din Tokyo a respins cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn, înaintată de avocații săi, astfel că fostul șef Nissan va rămâne în arest, scrie presa japoneză, citată de Reuters.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Industrie

Surpriză în Japonia: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat, după ce instanța a decis să nu prelungească arestul

O instanță din Tokyo a decis să nu prelungească arestul pentru Carlos Ghosn, astfel că fostul președinte Nissan ar putea să fie eliberat în curând din detenție, potrivit Reuters. Aceeași decizie a fost luată și pentru Greg Kelly, un alt director Nissan arestat în Japonia.
Marti, 14 August 2018 | Industrie

Fostul șef Audi rămâne la închisoare după ce apelul său de eliberare a fost respins: Rupert Stadler refuză cooperarea cu autoritățile

Fostul șef Audi, Rupert Stadler, va rămâne în continuare la închisoare în Germania, după ce autoritățile din Munchen i-au respins apelul privind eliberarea.

Tag-uri similare

Audi, Germania, Rupert Stadler, apel, arest, eliberare, inchisoare, refuz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru