Apel

Joi, 15 Noiembrie 2018 | Industrie

BMW, Vodafone și Ericsson cer introducerea internetului 5G pentru mașinile din Europa: Comisia Europeană preferă tehnologia WiFi

BMW, Vodafone și Ericsson au făcut un apel către Comisia Europeană pentru introducerea internetului 5G în mașini, în condițiile în care autoritățile preferă tehnologia WiFi ce este folosită de companiile rivale.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Industrie

Apelul ecologiștilor către UE: “Nu trimiteți mașinile diesel poluante în Estul Europei!”

Reţeaua de oraşe Eurocities, platforma ecologistă Transport şi Mediu şi Alianţa Europeană pentru Sănătate Publică au cerut instituţiilor Uniunii Europene să ia măsuri pentru ca mașinile diesel poluante să nu fie trimise în estul Europei și să limiteze poluarea atmosferică din orașele țărilor membre, transmite agenţia EFE, potrivit Agerpres.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic

Porsche trebuie să plătească acționarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea în scandalul emisiilor: compania va face apel la decizia instanței

Un tribunal din Germania a ordonat Porsche SE să plătească acţionarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea sa în scandalul emisiilor (Dieselgate), potrivit agenției Reuters. Porsche SE, acționar la Volkswagen, a anunțat că va face apel la decizia instanței.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie

Apel disperat pentru un acord între UE și Marea Britanie: constructorii europeni cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit

Producătorii auto și furnizorii de componente din Europa trag un semnal de alarmă înaintea summit-ului pe tema Brexit. Reuniți sub vocea Asociației Constructorilor de Automobile din Europa (ACEA), aceștia cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit și să obțină un acord între UE și Marea Britanie.
Marti, 14 August 2018 | Industrie

Fostul șef Audi rămâne la închisoare după ce apelul său de eliberare a fost respins: Rupert Stadler refuză cooperarea cu autoritățile

Fostul șef Audi, Rupert Stadler, va rămâne în continuare la închisoare în Germania, după ce autoritățile din Munchen i-au respins apelul privind eliberarea.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Formula 1

Red Bull a pierdut apelul. FIA a menţinut excluderea lui Ricciardo de la Melbourne

Curtea Internaţională de Apel a FIA a menţinut excluderea lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei, astfel că Red Bull Racing a pierdut apelul împotriva acestei decizii.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Formula 1

Red Bull susţine că are noi dovezi care sprijină apelul din 14 aprilie

Red Bull Racing susţine că a obţinut dovezi suplimentare prin care şansele de a câştiga apelul din 14 aprilie formulat la excluderea lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei au crescut.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Formula 1

Echipele vor avea proprii judecatori la Curtea de Apel

Echipele din Formula 1 vor avea posibilitatea de a nominaliza proprii judecatori care vor lua decizii in cadrul Curtii Internationale de Apel.
Marti, 18 August 2009 | Formula 1

Renault, multumita de decizia FIA

Renault si-a exprimat satisfactia ca va putea concura in Marele Premiu al Europei si considera ca amenda de 50.000 de dolari este perfect justificata pentru ca echipa a incalcat regulamentul sportiv.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Renault a castigat apelul si va concura la Valencia!

Renault a primit acceptul de a concura in Marele Premiu al Europei din acest weekend dupa ce a castigat apelul impotriva suspendarii dictat de comisarii de cursa de la Hungaroring.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Renault: "Suspendarea este prea aspra si nedreapta"

Renault sustine ca suspendarea dictata impotriva sa pentru Marele Premiu al Europei este prea aspra si nedreapta, considerand ca echipa nu este vinovata de incidentul in care a fost implicat Fernando Alonso.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Renault pledeaza luni impotriva suspendarii de la Valencia

Oficialii Renault vor incerca astazi sa convinga Curtea Internationala de Apel a FIA sa permita echipei sa concureze in Marele Premiu al Europei. Verdictul va fi anuntat insa abia marti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 31 Iulie 2009 | Formula 1

Apelul Renault se judeca pe 17 august

Apelul formulat de Renault impotriva suspendarii echipei franceze din Marele Premiu al Europei se va judeca la Curtea Internationala de Apel a FIA pe 17 august.
Joi, 23 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber renunta la apelul impotriva deflectoarelor

Un purtator de cuvant al echipei BMW-Sauber a confirmat ca echipa germana isi va retrage apelul de la Marele Premiu al Malaeziei impotriva deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Ferrari asteapta explicatii din partea FIA

Stefano Domenicali spune ca asteapta explicatii din partea FIA dupa ce Curtea Internationala de Apel a respins apelul impotriva echipelor Brawn GP, Williams si Toyota.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Brawn: "Respectam apelul facut de rivali"

Ross Brawn este multumit de decizia FIA de a declara legal monopostul Brawn GP si spune ca respecta decizia rivalilor de a pune la indoiala respectarea regulamentului tehnic.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | F1 TOP

FIA: Deflectoarele Brawn GP, Williams si Toyota sunt legale!

FIA a decis miercuri ca deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota sunt legale, confirmand astfel deciziile comisarilor de cursa de la Melbourne si Sepang.
Miercuri, 01 Aprilie 2009 | Formula 1

Toyota renunta la apelul impotriva penalizarii lui Trulli

Toyota Racing a anuntat ca nu va face apel la penalizarea de 25 de secunde dictata impotriva lui Jarno Trulli la Marele Premiu al Australiei.
Sambata, 28 Martie 2009 | Formula 1

Apelul impotriva echipelor "ilegale" se judeca pe 14 aprilie

Curtea Internationala de Apel a FIA va decide 14 aprilie daca monoposturile echipelor Brawn GP, Williams si Toyota respecta regulamentul tehnic in privinta deflectoarelor utilizate.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, FIA, Brawn GP, BMW-Sauber, Brawn
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru