Brawn: "Respectam apelul facut de rivali"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.04.2009
Ross Brawn este multumit de decizia FIA de a declara legal monopostul Brawn GP si spune ca respecta decizia rivalilor de a pune la indoiala respectarea regulamentului tehnic.

La scurt timp dupa ce FIA a anuntat ca deflectorul utilizat de Brawn GP respecta regulamentul tehnic, echipa britanica a transmis un comunicat de presa in care isi exprima satisfactia pentru deznodamantul final al acestui amplu scandal, care a monoplizat atentia in ultimele saptamani.

"Suntem multumiti de decizia de astazi a Curtii Internationale de Apel. respectam dreptul competitorilor nostri sa puna la indoiala orice design sau concept utilizat pe masini prin intermediul canalelor pe care le au la dispozitie", se arata in comunicatul de presa al celor de la Brawn GP.

"Departamentul Tehnic al FIA, comisarii de cursa din Australia si Malaezia si, acum, cei 5 judecatori ai Curtii Internationale de Apel au confirmat increderea noastra ca monoposturile au respectat in totalitate Regulamentul Tehnic. Decizia Curtii Internationale reprezinta concluzia acestui subiect si acum asteptam cu nerabdare provocarile de pe pista din ceea ce a fost un inceput de sezon incitant".

Via | Brawn GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru