Decizie

Luni, 26 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen trebuie să-i dea banii înapoi unui client care și-a cumpărat un Golf diesel nou în 2012: decizia unei instanțe din Germania va fi contestată de VW

O instanță din Germania a hotărât că Volkswagen trebuie să returneze integral banii cu care un client a cumpărat un Golf diesel nou în anul 2012, întrucât constructorul a acționat “imoral” prin instalarea unui software de manipulare a emisiilor. VW susține că instanța din Augsburg a aplicat legea în mod eronat și spune că va face apel la această decizie.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Industrie

Update: Carlos Ghosn a fost demis din funcțiile pe care le ocupa în cadrul Nissan

Consiliul de administrație Nissan a decis în unanimitate demiterea lui Carlos Ghosn din funcțiile pe care acesta le ocupa în cadrul conducerii producătorului japonez.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Industrie

Kia ezită să investească într-o nouă generație de motoare diesel: coreenii așteaptă o stabilizare a “declinului motorinei”

Kia încă nu a luat o decizie cu privire la dezvoltarea unei noi generații de motoare diesel, în condițiile în care așteaptă ca declinul vânzărilor de mașini pe motorină să se oprească.
Joi, 01 Martie 2018 | Masini autonome

Decizie istorică în industria auto: California va permite circulația pe drumurile publice a mașinilor autonome fără șoferi

Statul american California este prima unitate administrativ-teritorială din lume care a anunțat că va permite circulația pe drumurile publice a mașinilor autonome, fără șoferi la volan ca măsură de siguranță. Decizia va intra în vigoare din data de 2 aprilie.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

În fața unei decizii istorice: judecătorii vor spune dacă orașele din Germania pot să interzică mașinile cu motoare diesel

O instanță de judecată va decide joi, pe 22 februarie, dacă orașele din Germania vor avea dreptul să interzică mașinile cu motoare diesel și, astfel, să producă pierderi de milioane de euro pentru constructorii auto.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | F1 Short

Whitmarsh: "McLaren nu va repeta greselile"

Martin Whitmarsh a multumit Consiliului Mondial pentru decizia adoptata in privinta echipei sale si spune ca McLaren nu va comite din nou aceeasi greseala.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | F1 TOP

Oficial: McLaren, penalizata trei curse cu suspendare

Consiliul Mondial al FIA a dictat o penalizare de trei curse cu suspendare pentru McLaren Mercedes in urma scandalului in care a fost implicata echipa in Marele Premiu al Australiei.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | Formula 1

Au inceput audierile Consiliului Mondial

Martin Whitmarsh se reprezinta singur in fata Consiliului Mondial in cadrul audierilor care au inceput in aceasta dimineata. Un verdict ar putea fi anuntat putin dupa orele pranzului.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | Formula 1

McLaren, in fata unei penalizari drastice

Consiliul Mondial al FIA se reuneste miercuri la Paris pentru a decide masurile pe care le va lua impotriva echipei McLaren in urma scandalului de la Marele Premiu al Australiei.
Joi, 23 Aprilie 2009 | Autoipoteze

Porsche ar putea lansa un succesor pentru 928

Porsche ar putea folosi platforma actualului Panamera pentru a da nastere unui coupe de lux, posibil succesor al vechiului 928.
Marti, 21 Aprilie 2009 | Formula 1

FIA a publicat detaliile deciziei in privinta deflectoarelor

Federatia Internationala de Automobilism a dat publicitatii motivele care au condus la decizia de a declara drept legale deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Ferrari asteapta explicatii din partea FIA

Stefano Domenicali spune ca asteapta explicatii din partea FIA dupa ce Curtea Internationala de Apel a respins apelul impotriva echipelor Brawn GP, Williams si Toyota.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Brawn: "Respectam apelul facut de rivali"

Ross Brawn este multumit de decizia FIA de a declara legal monopostul Brawn GP si spune ca respecta decizia rivalilor de a pune la indoiala respectarea regulamentului tehnic.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Toyota, incantata de decizia FIA

Oficialii echipei Toyota s-au declarat incantati de decizia FIA de a respinge apelul impotriva deflectorului utilizat pe monopostul TF109.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | F1 TOP

FIA: Deflectoarele Brawn GP, Williams si Toyota sunt legale!

FIA a decis miercuri ca deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota sunt legale, confirmand astfel deciziile comisarilor de cursa de la Melbourne si Sepang.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Argumentele lui Brawn in privinta deflectoarelor

Ross Brawn si-a expus punctul de vedere in cadrul audierilor Curtii Internationale de Apel a FIA referitoare la deflectorul Brawn GP, dupa ce a fost criticat dur de Ferrari si Renault.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Audierile Curtii Internationale de Apel a FIA

Va prezentam o selectie de fotografii realizate cu putin timp inainte de inceperea audierilor Curtii Internationale de Apel a FIA in privinta legalitatii deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Ferrari: "FIA nu intelege nimic din scandalul deflectoarelor"

Avocatul Scuderiei Ferrari a acuzat FIA ca nu intelege nimic din scandalul deflectoarelor si a solicitat forului mondial sa declare solutiile adoptate de Brawn GP, Williams si Toyota drept ilegale.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Renault: "FIA ne-a spus ca deflectorul este ilegal"

Avocatul echipei Renault a sustinut in timpul audierilor FIA de la Paris ca forul mondial a catalogat drept "ilegal" un deflector dezvoltat de francezi similar cu cel utilizat de Toyota.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Analiza: Verdictele posibile in scandalul deflectoarelor

Automarket va prezinta pe larg cele trei verdicte posibile pe care le poate lua FIA in privinta legalitatii deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, regulament, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru