FIA a publicat detaliile deciziei in privinta deflectoarelor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.04.2009
Federatia Internationala de Automobilism a dat publicitatii motivele care au condus la decizia de a declara drept legale deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.

Curtea Internationala de Apel a FIA a decis in cadrul sedintei din 14 aprilie sa declare drept legale deflectoarele utilizate de trei dintre echipele din Formula 1, Brawn GP, Williams si Toyota.

Hotararea a venit la capatul a numeroase discutii in contradictoriu intre aceste trei echipe si rivalii din campionat, care au contestat vehement solutiile adoptate de echipele mai sus mentionate.

La momentul respectiv, FIA a transmis un simplu comunicat de presa in care a anuntat verdictul, afirmand ca detaliile care au condus la aceasta decizie vor fi publicate ulterior.

Luni seara, FIA a publicat pe site-ul sau oficial un document de 20 de pagini care detaliaza aspectele tehnice care au fost luate in calcul la stabilirea deciziei. Documentul respectiv este disponibil in format PDF si poate fi descarcat de AICI.

Via | FIA

Taguri: FIA, decizie, deflector

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru