Au inceput audierile Consiliului Mondial

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.04.2009
Martin Whitmarsh se reprezinta singur in fata Consiliului Mondial in cadrul audierilor care au inceput in aceasta dimineata. Un verdict ar putea fi anuntat putin dupa orele pranzului.

Consiliul Mondial al FIA s-a reunit in aceasta dimineata la Paris pentru a analiza scandalul in care a fost implicata McLaren Mercedes la marele Premiu al Australiei, cand FIA a descoperit ca Lewis Hamilton si fostul director sportiv Dave Ryan au mintit comsarii de cursa.

McLaren este reprezentata la audieri doar de Martin Whitmarsh, care a decis sa nu se bazeze pe serviciile avocatului sau in acest caz. Totusi, avocatul McLaren Group, Tim Murnane, este prezent la audieri in calitate de observator.

Seful echipei McLaren, care isi serbeaza astazi ziua de nastere, a sosit la sediul FIA cu 30 de minute inainte de inceperea audierilor, insa a refuzat sa faca declaratii pentru jurnalistii prezenti la fata locului. Consiliul Mondial este format din 26 de membri, inclusiv presedintele FIA, Max Mosley, si detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone.

Potrivit unor informatii neoficiale, Whitmarsh urma sa citeasca un comunicat de presa inainte sa raspunda la intrebarilor Consiliului Mondial.

Desi initial s-a vehiculat ca un verdict final va fi facut public abia in cursul zilei de joi, este posibil ca decizia Consiliului Mondial sa fie anuntata la cateva ore dupa pranz.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla ultimele informatii si noutati de la audierile Consiliului Mondial al FIA de la Paris.

Via | Eurosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru