Toyota, incantata de decizia FIA

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.04.2009
Oficialii echipei Toyota s-au declarat incantati de decizia FIA de a respinge apelul impotriva deflectorului utilizat pe monopostul TF109.

Curtea Internationala de Apel a decis miercuri dimineta ca deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota respecta regulamentul tehnic in vigoare, la capatul unei sedinte de peste 8 ore ce a avut loc la Paris.

Acuzata de rivali ca si-a creat un avantaj prin interpretarea diferita a regulamentului, Toyota a transmis la scurt timp dupa comunicarea deciziei un comunicat de presa in care isi arata satisfactia pentru hotararea luata de forul mondial.

"Toyota este incantata sa auda ca Curtea Internationala de Apel a FIA a mentinut decizia comisarilor de cursa de la Marele Premiu al Australiei in ceea ce priveste deflectorul monopostului nostru", se arata in comunicatul de presa al echipei japoneze.

"Asa cum am sustinut mereu, echipa noastra a studiat cuvant cu cuvant regulamentul pentru 2009 pentru a se asigura ca l-a interpretat corect. De asemenea, ne-am folosit de consultatiile oferite de FIA care au fost de mare ajutor pentru a ne asigura ca interpretarea regulamentului tehnic este corecta.

Prin urmare am fost convinsi ca designul monopostului nostru va fi confirmat drept legal, in primul rand de comisarii de cursa din Australia si Malaezia si apoi de Curtea de Apel".

Via | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru