Porsche ar putea lansa un succesor pentru 928

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.04.2009
Porsche ar putea folosi platforma actualului Panamera pentru a da nastere unui coupe de lux, posibil succesor al vechiului 928.

Lansarea oficiala a noului Panamera a lasat loc unor speculatii intense privind un posibil succesor al legendarului 928. Gama Porsche ar putea sa se imbogateasca cu un nou membru, un coupe de lux cu performante remarcabile, bazat pe actualul Panamera.

Potrivit unor surse din interiorul constructorului german, consiliul de conducere discuta despre posibilitatea introducerii unui coupe cu trei usi. Conditiile economice actuale nu permit insa oficialilor sa dea unda verde proiectului. Daca va primi acordul din partea conducerii, viitorul 928 ar urma sa imprumute o platforma modificata a actualului Panamera. Structura caroseriei, designul interior si exterior precum si performantele unui motor pe benzina sunt detalii la care inginerii din Stuttgart vor lucra probabil in viitor.

Atunci cand a decis sa dezvolte noul Panamera, Porsche a investit un capital destul de mare, pentru ca sedanul german era un model complet nou. Folosirea platformei pentru dezvoltarea unui alt model, un succesor pentru 928, pare insa o solutie buna pentru amortizarea acestor costuri.

via | Zercustoms

Comentarii (2)

  • in sfarsit o stire
    daca designul ar fi si retro putin ar fi si mai si..............................si de aici pana la seria 924 nu mai e decat un pas.................................sa ia si aia mai saracii un Porche..........
    0 0
  • 928
    o veste extraordinara, abea astept.928 e o legenda, o supermasina la vremea ei.noroc ca sunt ieftine acuma
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru