Ferrari asteapta explicatii din partea FIA

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.04.2009
Stefano Domenicali spune ca asteapta explicatii din partea FIA dupa ce Curtea Internationala de Apel a respins apelul impotriva echipelor Brawn GP, Williams si Toyota.

Scuderia Ferrari si-a manifestat partial nemultumirea in legatura cu verdictul dat astazi de FIA in privinta deflectoarelor. Stefano Domenicali spune ca echipa va trebui acum sa investeaza multi bani pentru a reusi sa implementeze o solutie similara pe monopostul F60.

"Asteptam sa aflam motivele pentru care Curtea Internationala de Apel a respins apelul. Din pacate, decizia ne forteaza sa intervenim in zone fundamentale ale monopostului in ceea ce priveste designul pentru a fi capabili sa luptam pe picior de egalitate cu unele dintre echipele campionatului, iar pentru asta vom avea nevoie de timp si de bani. Ne vom dubla eforturile pentru a aduce echipa la cel mai inalt nivel de competitivitate", a declarat Domenicali in cadrul comunicatului de presa al Scuderiei Ferrari.

Via | Scuderia Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru