Apelul impotriva echipelor "ilegale" se judeca pe 14 aprilie

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.03.2009
Curtea Internationala de Apel a FIA va decide 14 aprilie daca monoposturile echipelor Brawn GP, Williams si Toyota respecta regulamentul tehnic in privinta deflectoarelor utilizate.

Brawn GP, Williams si Toyota sunt nevoite sa astepte pana in saptamana premergatoare Marelui Premiu al Chinei pentru a afla daca deflectoarele monoposturilor BGP 001, FW31 si, respectiv, TF109 respecta regulamentul tehnic.

FIA a anuntat ca va lua o decizie in acest sens pe 14 aprilie, cand va avea loc urmatoarea intalnire a Curtii Internationale de Apel a FIA.

"Curtea Internationala de Apel a FIA a primit apeluri in numele echipelor Red Bull Racing, Renault si Ferrari impotriva deciziei comisarilor de cursa de la Marele Premiu al Australiei de a respinge protestul in privinta deflectoarelor utilizate de unii dintre competitori. O audiere va avea loc la Paris pe 14 aprilie la ora 10:00 CET (n.r - ora 11:00, ora Romaniei)", se arata intr-un comunicat al FIA.

Raspunsul FIA vine dupa ce Ferrari, Renault si Red Bull au protestat la Mebourne impotriva deflectoarelor utilizate de rivali, iar comisarii de cursa au dat unda verde echipelor Brawn GP, Toyota si Williams sa concureze in cursa din acest weekend.

Din aceasta cauza, validarea rezultatelor din primele doua curse ale sezonului va fi facuta in mod oficial abia pe data de 14 aprilie, in functie de decizia Curtii Internationale de Apel a FIA.

Pana la intalnirea FIA va avea loc si Marele Premiu al Malaeziei, programat pe circuitul de la Sepang pe 5 aprilie.

Via | FIA

Comentarii (1)

  • ctlnmihai
    Apelul impotriva echipelor "ilegale" se judeca pe 14 aprilie
    Din nou se hotaraste rezultatul la masa verde?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru