Rupert Stadler

Miercuri, 28 Iunie 2023 | General

Ecourile Dieselgate: Rupert Stadler, fostul șef Audi, condamnat la închisoare cu suspendare. Amendă de 1 milion euro

Rupert Stadler, fostul CEO al mărcii Audi, a primit o condamnare la închisoare cu suspendare pentru implicarea sa în scandalul Dieselgate. Fostul oficial al mărcii germane va trebui să plătească și o amendă în valoare de 1.1 milioane de euro.
Miercuri, 13 Ianuarie 2021 | Industrie

Prima mărturie a fostului șef Audi, judecat în scandalul Dieselgate: “Inginerii nu ne-au prezentat toate informațiile”

Fostul CEO Audi, Rupert Stadler, inculpat oficial în scandalul Dieselgate, a mărturisit în instanță că inginerii constructorului german nu i-au oferit suficiente informații pentru a descoperi fraudarea testelor de emisii.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | Industrie

Rupert Stadler, fostul CEO Audi, inculpat oficial în scandalul Dieselgate: germanul, acuzat de certificare falsă a modelelor și practici publicitare ilegale

Procurorii germani au anunțat că Rupert Stadler, fostul CEO Audi, a fost inculpat oficial în scandalul Dieselgate sub acuzațiile de certificare falsă a modelor și practici publicitare ilegale.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Industrie

Fostul șef Audi a fost eliberat: Rupert Stadler fusese arestat în luna iunie din cauza Dieselgate

O instanță de judecată din Munchen a transmis că fostul șef Audi, Rupert Stadler, a fost eliberat din arest, după 4 luni de detenție. Stadler fusese arestat în luna iunie pentru implicarea sa în scandalul Dieselgate.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Industrie

Oficial: Audi a reziliat contractul lui Rupert Stadler, CEO-ul suspendat din funcție și arestat în scandalul Dieselgate

Grupul Volkswagen a anunțat în mod oficial rezilierea contractului cu Rupert Stadler, CEO-ul Audi. Acesta fusese suspendat din funcție după ce a fost arestat de autoritățile germane și acuzat de implicarea în scandalul Dieselgate.
Marti, 14 August 2018 | Industrie

Fostul șef Audi rămâne la închisoare după ce apelul său de eliberare a fost respins: Rupert Stadler refuză cooperarea cu autoritățile

Fostul șef Audi, Rupert Stadler, va rămâne în continuare la închisoare în Germania, după ce autoritățile din Munchen i-au respins apelul privind eliberarea.
Marti, 19 Iunie 2018 | Industrie

Criza Audi: nemții și-au ales un CEO interimar, după ce fostul șef a fost arestat în scandalul Dieselgate

Conducerea Audi l-a suspendat din funcție pe CEO-ul Rupert Stadler și l-a pus șef interimar pe Bram Schot, potrivit unor surse citate de agenția Reuters. Rupert Stadler a fost arestat de autoritățile germane în legătură cu implicarea sa în scandalul Dieselgate.
Luni, 18 Iunie 2018 | Industrie

Șeful Audi a fost arestat în Germania: procurorii se tem că oficialul suspectat de fraudă ar vrea să ascundă dovezi în legătură cu scandalul Dieselgate

Șeful Audi a fost arestat în Germania în dosarul trucării emisiilor diesel, informație confirmată oficial de Volkswagen. Procurorii susțin că Rupert Stadler a fost reținut de teamă că acesta ar vrea să ascundă dovezi în legătură cu scandalul Dieselgate.
Joi, 04 August 2016 | O lume nebuna

Se întâmplă și la case mai mari: Șeful Audi a vrut să deconteze o petrecere de 12.500 de euro

Rupert Stadler, actualul președinte Audi, a organizat o petrecere pentru 30 dintre oamenii de management ai companiei. Evenimentul a costat 12.500 de euro, însă Grupul Vokswagen a refuzat să-l deconteze.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Modele noi

Detalii despre viitorul Audi Q8: ”SUV-ul va fi expresia absolută a luxului, alături de A8”

Audi face ultimele retușuri înainte de lansarea noului Q8, cel mai mare SUV al său, poziționat deasupra lui Q7. Modelul va fi considerat un vârf de gamă, alături de A8.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Modele noi

Niciodată să nu spui ”niciodată”: Audi a reușit să cumpere numele viitoarelor SUV-uri Q2 și Q4 de la Fiat

Audi a anunțat că viitoarea sa gamă de SUV-uri va fi completă. Germanii au reușit să preia drepturile de utlizare a indicativelor Q2 și Q4, destinate unor viitoare SUV-uri, de la Fiat.
Vineri, 08 Mai 2015 | Economic

Audi estimează că în maxim 10 ani, jumătate din maşinile vândute vor fi SUV-uri

Audi se va axa pe resuscitarea gamei de SUV, dar şi pe lansarea de noi modele în acest segment. Şeful mărcii germane estimează că în maxim 10 ani SUV-urile vor reprezenta jumătate din vânzări.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Mediu

Audi: „Noul A3 Sportback e-tron este modelul electric perfect”

Chiar dacă este un hibrid care se alimentează la priză, noul Audi A3 e-tron este considerat a fi un model electric perfect de către creatorii săi. Compacta beneficiază de o autonomie electrică de aproximativ 50 de kilometri.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

Șeful Audi: „Lucrăm la un viitor crossover electric”

Rupert Stadler, președintele executiv Audi a recunoscut că Audi are plan două modele electrice e-tron în viitorul apropiat. Unul dintre ele este R8 e-tron, iar cel de-a doilea un crossover cu zero emisii.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Mediu

Audi: „Clienţii Tesla ar fi ales un Q7 hibrid dacă maşina ar fi fost lansată”

Şeful Audi a declarat că nu intenţionează să concureze cu BMW şi Tesla în segmentul modelelor electrice. Ţinta constructorului din Ingolstadt o reprezintă vehiculele hibride alimentate la priză.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Audi nu pregăteşte un model mai mic decât A1, dar ar putea construi un SUV numit Q9

Nemţii de la Audi nu vor oferi în gamă un model mai mic decât A1, dar există posibilitatea dezvoltării unui model mai mare decât Q7. Vorbim despre SUV-ul Q9, care are potenţialul de a deveni viitorul vârf de gamă al nemţilor.
Marti, 24 Decembrie 2013 | Modele noi

Audi îşi va extinde gama cu 11 modele noi, majoritatea SUV-uri

Audi plănuieşte extinderea gamei cu 11 modele noi. Majoritatea acestora vor fi SUV-uri orientate către rivali precum BMW X4, Range Rover Evoque sau Mercedes GL.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Industrie

Şeful Audi: "Nu renunţăm la ţinta noastră de vânzări pentru 2020"

Rupert Stadler, şeful Audi, a reafirmat dorinţa sa de a ajunge pe primul loc în clasamentul de vânzări al mărcilor premium până în anul 2020.
Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

Audi va atinge în 2013, cu doi mai devreme decât era prevăzut, ţinta de 1.5 milioane de maşini vândute

Audi continuă cursa de depăşire a celor de la BMW şi anunţă că va atinge în 2013 o ţintă care era prevăzută abia în 2015: un milion şi jumătate de maşini vândute la nivel mondial.
Sambata, 30 Martie 2013 | Industrie

Audi va cumpăra marca Alfa Romeo?

Zvonurile privind o iminentă vânzare a mărcii Alfa Romeo către germanii de la Audi au apărut din nou. Se pare că negocierile dintre Sergio Marchionne și Rupert Stadler continuă, dar ambele părți neagă deocamdată acest lucru.

Tag-uri similare

Audi, China, Le Mans, R8, Audi R8, Audi A1, vanzari Audi, Audi A3, Rupert Stadler, Volkswagen up!
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru